iOS @AppleiOS Appsđiện thoại IphoneỨng dụng di độngHướng dẫnCó gì mới

Cách làm WhatsApp tiêu tốn ít pin hơn trên iPhone

Cele mai mari consumatoare de baterie pe iPhone sau pe alte smarphone, sunt fara indoiala aplicatiile de social media si cele de chat. Daca vrei ca bateria iPhone sa te tina mai mult pe durata unei zile si sa consumi mai putin spatiu de stocare, in acest tutorial o sa vezi cum faci WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone.

Nu va fi afectata expedierea si receptionarea de mesaje text, mesaje vocale sau apeluri voce sau video.

Spre deosebire de Telegram si alte aplicatii de mesagerie, WhatsApp nu are un mod pentru salvarea energiei, iar aplicatia ruleaza aproape permanent procese in background. Nu ar fi nimic rau sa primim un continut actualizat atunci cand deschidem o aplicatie, numai ca in cazul WhatsApp nu este necesar. Atunci cand primesti mesaje, acestea sunt livrate prin sistemul push notification.

Doua metode in care vezi cum faci WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone

Dezactivare Background App Refresh pentru WhatsApp si dezactivarea descarcarii automate de continut media si documente. Cea din urma va salva atat bateria cat si spatiul de stocare.

Dezactivare Background App Refresh pentru aplicatia WhatsApp

1. Deschizi Settings Thể dục điện thoại Iphone si mergi la General ? Background App Refresh.

2. In lista de aplicatii de la Background App Refresh comuti “Off” pentru aplicatia WhatsApp.

Dezactiveaza descarcarea automata de poze, video si documente pe WhatsApp

Atunci cand primesti poze, video, audio sau documente pe aplicatia WhatsApp, acestea sunt descarcate automat in aplicatie pentru a putea fi vizualizate. Nu vorbesc despre descarea lor pe spatiul de stocare, ci doar in aplicatie.

Asta inseamna ca atunci cand este primit un mesaj cu continut media, aplicatia il va descarca automat pentru ca utilizatorul sa-l poata vizualiza. Inseamna ca procesorul iPhone este pus la treaba, la fel si bateria.

Ca sa faci aplicatia WhatsApp sa consume mai putina baterie pe iPhone, cel mai bine este sa nu permiti descarcarea automata a continutului media si al documentelor.

1. Deschizi aplicatia WhatsApp si mergi in Settings la Storage and Data.

2. In Storage and Data, mergi la Media Auto Download si dezactivezi descarcarea automata pentru: Photos, Audio, Video, Documents.

WhatsApp sa consume mai putina baterie
Cách làm WhatsApp tiêu tốn ít pin hơn trên iPhone

Dupa ce faceti aceste setari, un video primit intr-o conversatie va putea rula numai dupa ce dvs. apasati pe el pentru descarcare.

lén lút

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Để lại một câu trả lời

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Nút quay lại đầu trang