Android @GoogleAndroid GamesHướng dẫnCó gì mới

Cách tắt thông báo khi chơi game trên Android

În acest tutorial înveți să dezactivezi notificările atunci când te joci pe Android. Astfel nu vei mai fi deranjat de notificările apelurilor și mesajelor.

Fără îndoială, smartphone-urile în zilele noastre au înlocuit parțial consolele portabile de jocuri. Majoritatea dintre noi preferă să jucăm jocuri pe platforma Android pentru că este ușor de folosit și accesibilă. De aceea, multe dintre jocurile care erau exclusiv pentru consolele de jocuri sunt acum disponibile și pe smartphone-uri.

Cu toate acestea, notificările sunt una dintre cele mai mari probleme care îți pot strica experiența de joc pe telefon. Îți imaginezi o notificare care îți blochează vederea în timp ce ești ocupat să lupti cu inamicii într-un joc precum PUBG hoặc Call Of Duty Mobile.

Cách tắt thông báo khi chơi game trên Android
Cách tắt thông báo khi chơi game trên Android

În orice caz, majoritatea smartphone-urilor Android vin cu un mod de joc incorporat care îți permite să blochezi notificările și apelurile în timpul jocului. Dacă nu, poți urma metodele de mai jos pentru a dezactiva notificările în timpul jocurilor pe platforma Android.

Cách tắt thông báo khi chơi game trên Android

Ei bine, dacă nu dorești să folosești aplicații sau ajustări externe, utilizarea modului Do Not Disturb (DND) încorporat este cea mai simplă modalitate de a dezactiva notificările în timpul jocului. Pe de altă parte, poți folosi și aplicații de automatizare precum Tasker pentru a automatiza setările, dar să nu complicăm lucrurile.

1. Deschide “Settings” pe dispozitivul tău Android.

2. Navighează la “Sounds” apoi caută opțiunea “Do Not Disturb” (Nu deranja).

3. Alege dintre modurile disponibile pentru modul “Do Not Disturb” și activează-l. De exemplu, pentru a primi notificări doar de la anumite contacte importante, selectează opțiunea “Allow priority interruptions only“. Sau, pentru a nu fi deranjat deloc, poți selecta opțiunea “Don’t interrupt“.

DND in Games on Android
DND in Games on Android

Astfel dezactivezi notificările atunci când te joci pe Android. Apelurile și notificările vor fi întrerupte, iar dispozitivul tău va vibra sau va afișa notificări pop-up doar pentru notificările prioritare (dacă această opțiune este activată). Totuși, poți activa DND direct din setările rapide ale panoului de notificări în timpul jocului.

lén lút

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Để lại một câu trả lời

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Nút quay lại đầu trang