Ứng dụng di độngHướng dẫnCó gì mới

Cách tạo kênh WhatsApp trên iPhone, Android hoặc Desktop

În acest tutorial o să înveți cum poți să creezi canale WhatsApp pe iPhone, Android sau desktop. Noua caracteristică care este disponibilă în aproape întreaga lume și care atraga sute de mii de noi utilizatori în fiecare zi.

Utilizatorii serviciului Telegram sunt deja familiarizați cu această nouă caracteristică introdusă de compania Meta în aplicația WhatsApp pentru iPhone, Android și desktop. Caracteristicile nu diferă foarte mult, principiul de comunicare fiind în mare parte același.

Canalele WhatsApp reprezintă un serviciu prin care se pot transmite mesaje către un public extins, acestea avand un caracter diferit de conversațiile private, având rolul de a facilita urmărirea informațiilor furnizate de persoane sau organizații relevante pentru utilizator. Cu alte cuvinte, prin intermediul unui canal de WhatsApp o persoană sau organizație poate posta anunțuri sau informații către un număr mare de utilizatori. Condiția este ca aceștia să urmărească canalul de WhatsApp respectiv.

Cách tạo kênh WhatsApp trên iPhone, Android hoặc Desktop

Poți să creezi canale WhatsApp, urmând câțiva pași foarte simpli, indiferent dacă ești utilizator de iPhone, Android sau desktop.

Creează canale de WhatsApp de pe iPhone

1. Dacă vrei să creezi un canal de WhatsApp de pe iPhone, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, să mergi în partea de jos la butonul “Updates“, apoi în dreptul la “Channels” să apeși pe “+”, unde alegi opțiunea “Create Channel“.

Cum creezi canale WhatsApp pe iPhone
Cum creezi canale WhatsApp pe iPhone

2. În continuare, alegeți un nume pentru noul canal WhatsApp, o pictogramă reprezentativă (avatar, logo companie, poză personală) și apăsați “Create Channel“.

New WhatsApp Channel
New WhatsApp Channel

În acest fel ai reușit foarte ușor să creezi canale WhatsApp de pe iPhone.

Pentru ca un canal WhatsApp să poată fi găsit de alți utilizatori din întreaga lume, este foarte indicat să alegeți un nume relevant pentru canal și o descriere.

Creează canale de WhatsApp de pe Android

Dacă aveți un smartphone cu sistem de operare Android și doriți să creați un WhatsApp Channel, pașii prezentați mai jos sunt foarte simpli.

1. Deschideți aplicația WhatsApp și mergi în partea de jos la “Updates”.

2. Apăsați semnul “+” și alegeți opțiunea “New Channel“.

3. Adăugați un nume pentru noul WhatsApp Channel. Numele canalului WhatsApp poate fi schimbat oricând doriți.

4. Adăugați o descriere și o pictogramă reprezentativă pentru noul canal WhatsApp.

Cum creezi canale WhatsApp de pe calculator?

De la calculator sunt două metode prin care puteți să creați noi canale WhatsApp. Din interfața web, accesând WhatsApp Web sau din aplicația desktop pentru Windows sau macOS.

Atât pentru versiunea WhatsApp Web cât și pentru aplicație, pașii sunt similari.

1. Deschideți WhatsApp Web și accesați Channels dând clic pe pictograma Channels.

2. Click pe pictograma “+”, apoi “Create Channel“.

3. Continuați și urmați instrucțiunile pentru noul canal WhatsApp.

De ce nu apare opțiunea “Create Channel” în aplicația WhatsApp?

Noua caracteristică este într-un stadiu de dezvoltare, aceasta nefiind disponibilă momentan pentru toți utilizatorii. Compania Meta promite ca într-un viitor apropiat crearea de canale WhatsApp să fie disponibilă pentru toți utilizatorii.

Se pot vedea numerele de telefon ale urmăritorilor unui canal WhatsApp?

Nu, numerele de telefon și alte date ale utilizatorilor care urmăresc un canal WhatsApp nu pot fi văzute de administratorul canalului WhatsApp sau de alți urmăritori.

În concluzie, WhatsApp Channels este în mare parte o copie a aplicației Telegram, prin care administratorul unui canal poate publica conținut, în timp ce utilizatorii pot reacționa numai prin emoji.

lén lút

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Để lại một câu trả lời

Địa chỉ email của bạn sẽ không được công bố. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

Nút quay lại đầu trang