DownloadsMobile Apps

Vezi meciurile din UEFA Champions League pe telefonul mobil

O aplicatie pentru iubitoriii de fotbal care nu pot sa urmareasca meciurile din UEFA Champions League la TV, din diferite motive. Fie ca sunteti la plimbare cu prietena, in oras cu prietenii sau la servici, puteti urmari meciurile din UEFA Champions League pe telefonul mobil.

uefa_on_mobile

Aplicatia Match Tracker va permite sa vizualiati scorurile live, programul meciurilor din UEFA Champions League,  sa descracati in timpul meciului cele mai importante faze (golurile, cartonasele rosii, cartonasele galbene, fazele dicutabile) si urmariti cele mai interesante stiri din fotbal.

Pretul pentru vizualizarea unui meci este de 2 Euro, dar trebuie sa stiti ca pe langa acest pret se vor aplica si costurile suplimentare pe traficul de internet. Pentru cei care abonamente de Internet Mobile nelimitat, nu exista costuri suplimentare.

Aplicatia este compatibila pe majoritatea telefoanelor mobile NOKIA (Symbian toate modelele), BlackBerry, HTC, LG, Samsung, Sony-Ericsson & altele.

Program meciuri in UEFA Champions League:

Lyon – Bordeaux : 30/03

Bayern – Man. United : 30/03

Arsenal- Barcelona : 31/03

Internazionale – CSKA Moskva : 31/03

Barcelona – Arsenal : 06/04

CSKA Moskva – Internazionale : 06/04

Bordeaux – Lyon : 07/04

Man. United – Bayern : 07/04

Toate partidele se joaca la ora 20:45.

Meciuri live pe telefonul mobil.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button