Android @GoogleMobile Apps

Vertu Ti un smartphone de lux, performant si robust

Producatorul britanic de telefoane mobile de lux Vertu a lansat in aceasta primavara primul smartphone din portofoliul sau, fiind printre ultimii producatori care nu aveau in lista de produse un smartphone. Noul Vertu Ti este un Android smartphone cu un display rezistent din Safir de 3,7” si o carcasa rezistenta realizata ca de obicei din Titan. Performantele sunt asigurate de un procesor Dual Core de 1,7GHz si o memorie RAM de 1GB care permit rularea sistemului de operare Android v4.0 Ice Cream Sandwich in conditii excelente si instalarea aplicatiilor favorite in memoria interna de 64GB care mai poate fi suplimentata cu pana la inca 32GB. Noul model este adresat clientilor premium care au mai avut modele Vertu in utilizare sau celor care isi doresc un model exclusivist .

vertu_ti

Noul Vertu Ti isi justifica pretul ametitor de aproape 10.000 de USD mai mult prin finisarile de care are parte carcasa telefonului si geamul display-ului si nu prin performantele hardware care sunt de clasa middle dar si datorita Vertu Concierge service un serviciu special dedicat posesorilor de modele Vertu. Sunetul de inalta calitate este emis de doua difuzoare Bang&Olufsen si face fata pretentiilor celor mai exigenti utilizatori iar conectivitatea este medie functiile HSDPA, Wi-Fi si bluetooth permitand utilizatorului sa descarce sau sa trasfere fisierele favorite catre alte dispozitive. Camera foto principala de 8MP poate filma HD la 1080p iar cea suplimentara de 1,3MP este utila pentru chat si apeluri video. Noul model ca toate dispozitivele ce ies pe poarta fabricii Vertu sunt realizate manual iar pentru a intra in posesia lui trebuie facuta o precomanda.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button