iOS @AppleiPhoneWhat's New

Va fi iPhone 6 rezistent la apa?

Despre iPhone 6 circula foarte multe zvonuri de cateva luni bune, acestea vizand atat designul dispozitivului, posibile noi feature-uri disponibile pe acesta, cat si posibile date de lansare pentru cele doua posibile (din nou) modele:  unul de 4.7 inci si unul de 5.5 inci. Si in ciuda leak-urilor existente in online despre iPhone 6, Apple a reusit pana in prezent sa pastreze secrete informatiile oficiale despre acesta, astfel incat tot ce stim momentan despre dispozitiv sunt catalogate drept speculatii.

Cel mai recent zvon disponibil despre urmatorul dispozitiv iOS al Apple este ca acesta va fi waterproof. Si, la fel ca in cazurile celorlalte leak-uri, exista si imagini care sa “confirme” acest zvon.

waterproof-Apple-iPhone-6

Dispozitivul din imaginile care prezinta rezistenta la apa a acestuia pare sa urmeze intocmai celelalte specificatii care au aparut despre iPhone 6 (inclusiv ecranul rotunjit si butonul cu inel aurit de pe partea frontala a dispozitivului). In orice caz, acest feature este unul destul de realist, iar daca zvonul este adevarat, iPhone 6 se va alatura altor doua doua dispozitive waterproof deja existente pe piata: Samsung Galaxy S5 si Sony Xperia Z2.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
живи тапети за iphone ,
Back to top button
Close