What's New

UTOK FURY, un nou smartphone romanesc mid-range

UTOK, compania romaneasca care vinde dispozitive mobile la preturi accesibile, a anuntat un nou smartphone de buget, cu performanta mid-range. Denumit UTOK FURY, noul terminal dual SIM include specificatii destul de neobisnuite pentru categoria de pret in care se incadreaza, venind la pachet si cu o pereche de casti de calitate. Noul smartphone dispune de un display IPS de 5” cu rezolutie HD (1280 x 720 pixeli), construit pe tehnologia integrata OGS (one glass solution), rezultand astfel un dispozitiv mai subtire decat modelele anterioare ale companiei. De asemenea, UTOK FURY beneficiaza de un procesor MediaTek 6592 cu opt nuclee tactat la 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare intern, cat si un lacas pentru card-uri microSD cu capacitate de pana la 32 GB.

utok-fury-1163x644

Printre caracteristicile principale ale noului UTOK FURY se regasesc conectivitatea 3G HSDPA, antena WiFi 802.11 b/g/n, GPS si e-compass, Bluetooth 4.0, precum si doi senzori foto. Cel de pe spate capteaza imagini in rezolutia de 13 megapixeli, in timp ce senzorul frontal poate realiza capturi la rezolutie de 2 megapixeli. Sistemul de operare este Android KitKat 4.4, iar pachetul integreaza o pereche de casti Blaupunkt BP-695, un upgrade sensibil fata de headset-urile incluse in pachetul altor modele.

UTOK ofera varianta de a extinde perioada de garantie la 5 ani prin aplicatia preinstalata UTOK Now, o luna gratuita in serviciile de streaming de filme si muzica Zonga si SeeNow si include 100 de carti preinstalate in aplicatia Elefant eBooks Reader, o caracteristica care insoteste si dispozitivul anterior UTOK EXPLORER, un telefon mobil rezistent in conditii extreme de temperatura.

utok-fury-640

Pentru a promova noul telefon, UTOK a realizat un parteneriat cu pilotul Simone Tempestini de la echipa de raliuri Napoca Rally Academy, care va participa la Campionatul Mondial (WRC) la categoria Junior WRC. Smartphone-ul este disponibil pe site-ul oficial al companiei, cat si in magazinele de specialitate, la pretul de 999 lei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
utok fury price, lataa anroid 4.4 kitkat, aplicatii tableta blaupunkt download free, bloupunkt ponsel, rumunski mobilni telefoni, telefono utok, utok coanto costa, utok мнения, utok, căști bp 695/prețuri, utok фирма, compania utok, utok cellulare, moviles utok, blaupunkt bp-695, vand utok explorer, telefonos utok, смартфони utok, prezzo telefono utok, смартфон utok,
Back to top button
Close