Android @GoogleWhat's New

Un nou upgrade de Firmware pentru generatia de mobile Xperia X10

Sony Ericsson a anuntat un nou upgrade de firmware pentru vechea generatie de telefoane mobile Xperia, si anume Xperia X10, X10 Mini, X10 Mini Pro si Xperia X8.

x10-upgrade (pic)

Din pacate pentru utilizatorii acestor telefoane Xperia, update-ul nu se face catre sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread si nici nu vine cu modificari majore ale caracteristicilor sau de design, insa aceasta aduce cateva imbunatatiri considerabile in ceea ce priveste performanta si stabilitatea sistemului de operare Android 2.1 Eclair.

Cativa utilizatori Xperia X10 care si-au updatat deja telefoanele mobile cu noul firmware (2.1.B.0.1) au raportat pe forumul XDA ca aceasta a imbunatatit, pe langa performanta OS-ului, si reactia la comenzile si operatiile efectuate cat si calitatea imaginii in ceea ce priveste fotografiile facute cu camera telefoanelor. In plus, utilizatorii care vor face acest upgrade se pot astepta si la o marire de receptiei a retelei de internet cat si la viteze mai mari in transferurile de date. In plus, utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste accesul de root la partitiile de sistem ale telefoanelor din generatia Xperia X10, deoarece noul firmware este de asemenea rootabil.

2.1.B.0.1-firmware

Momentan noul firmware pentru telefoanele Xperia X10 este disponibil pentru update doar in Germania, dar se asteapta ca in aceasta saptamana acesta sa devina disponibil in mai multe regiuni si tari, printre care se numara si Romania.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kako azurirati softver za xperiu x10i, ενημερωση office suite για sony ericsson xperia, تطبيقات سوني إريكسون j108i, sony ericsson xperia programos, nadogradnja za xperia x10 mini android 2.1, programuppdatering x 10 mini, aktualizacia android sony ericsson e 10in, تحديث الهاتف x8, apps cho x10, juegos firmware 2.1, andruo soni ericsson atnaujinti mini pro x10, jatekok letõltése x 10, програмне забезпечення до телефону Sony Ericsson, sony ericsson xperia x10 canlı duvar kağıtları, brmbaruan x10i, pembaruan office suitt buat xperia x8, 2.1android alkalmazasok, download aplikasi wallpaper x10, xperia x8 2.1 games, najnoviji serijom za sony x10,
Back to top button
Close