MOTOROLAWhat's New

Ultimele zvonuri legate de design-ul lui Moto X

Suntem aproape de lansarea lui Moto X, si odata cu 1 august vom afla intreaga poveste a acestui smartphone Android, care a fost obiectul de zvonurilor de luni de zile. Totusi inainte lansare, avem inca cateva zvonuri noi care sosesc despre hardware-ul telefonului.

moto-x-exploded Aceste date provin dintr-un cont Google+ a lui Taylor Wimberly, in prealabil el a mai scurs informatii despre optiunile de personalizare ale telefonului, precum si despre camera RGBC clear pixel in cele din urma am vazut ca Motorola adopta aceasta camera pentru noile sale modele Droid (si va fi aproape sigur ca o sa fie in Moto X, de asemenea).

moto-x-w1 In primul rand, el raporteaza ca Moto X va avea dubla LTE MIMOSmart Antennas” pentru performante 4G superioare. Deci, telefonul ar trebui sa aiba aceste doua antene LTE, fiind un combo de antena 2G/3G, unul pentru GPS si unul pentru WiFi si Bluetooth. In ceea ce priveste constructia interna a telefonului, el mentioneaza o structura laminata din aluminiu pentru optimizarea raportului hardware putere-greutate.

moto-x-w2 De asemenea, el comenteaza un pic la ecranul telefonului si spune ca vom vedea ce numeste Motorola "Moto Magic Glass", acesta fiind un ecran format din Gorilla Glass, care se imbina perfect in fatada telefonului, datorita utilizarii unui polimer special. Este un pic cam greu de urmat de descrierea sa, iar imaginile nu dezvaluie mai multe pentru a ajuta, dar nu mai este mult pana saptamana viitoare si atunci misterul se va dezvalui.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
moto x telefon tervező, telefon moto x, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/ringtones/1/, beph@baclieu.gov.vn, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-311-themes_4331/1/,
Back to top button
Close