Android @GoogleПрограми для AndroidМобільні програмиЩо нового

Чи працює Beeper Mini для iMessage на Android?

Până în prezent, o singură aplicație este capabilă să conecteze utilizatorii de dispozitive iPhone cu cei de Android. Beeper Mini pentru iMessage pe Android. Aceasă aplicație permite utilizatorilor de smartphone Android să primească și să trimită mesaje utilizatorilor de dispozitive iPhone, prin serviciul iMessage (mesaje cu albastru în aplicația iMessage).

Aplicația Beeper Mini funcționează prin conectarea la serverele Apple și folosirea protocoalelor iMessage pentru a trimite și a primi mesaje, ceea ce în opinia companiei Apple, această metodă ridică probleme de securitate. Apple a susținut că aplicația Beeper Mini folosește credentiale false pentru a se conecta la serverele sale, astfel că în decembrie 2023 a blocat temporar aplicația Beeper Mini pentru un număr important de utilizatori.

“More than 60% of Beeper Mini and Cloud users are currently unable to send or receive iMessages at this time. We’re fighting to get this fixed. In the meantime, you may see notifications or emails that a ‘new Mac’ has been added to your account. We do not use Mac servers anymore, but our bridge appears to Apple as if it were a Mac.”

Чи працює Beeper Mini для iMessage на Android?

Compania Beeper promite că această problemă va fi rezolvată și Beeper Mini pentru iMessage pe Android va funcționa din nou. În acest sens au fost deschise acțiuni legale împotriva companiei Apple, care este acuzată de “politici antitrust”. De asemenea, Beeper a contestat problemele de securiatate invocate de Apple și a susținut că aplicația sa este sigură și confidențială.

În concluzie, viitorul Beeper Mini pentru iMessage este destul de incert, dacă ne gândim că Apple ține foarte mult la standardele de securitate și confidențialitate. Până în prezent, compania Apple nu a putut fi constânsă să renunțe la unele caracteristici ale device-uri și ale sistemelor de operare în ceea ce privește probllemele de securiate, decât prin legi foarte clare.

Faptul că Beeper Mini s-a folosit de o breșă prin care să se poată expedia și recepționa iMessage pe device-urile Android, nu credem că reprezintă un avantaj în această bătălie cu compania Apple. Beeper ar trebui să găsească o soluție legală prin care Apple să permită accesul aplicației la iMessage. Este foarte greu de spus dacă acest lucru se va întâmpla și compania Apple va fi forțată să ofere suport și altor companii pentru dezvoltarea de software. Apple a anunțat RCS pentru iPhone în 2024, ceea ce ar putea să

скритність

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Залиште відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

Кнопка "Повернутися вгору".