Android @GoogleiOS AppsMobile AppsWhat's New

Twitter introduce optiunea mute

Twitter le va face in curand un cadou utilizatorilor sai, pe care acestia il asteptau de ceva vreme: posibilitatea de a da mute tweet-urilor anumitor useri. Mai exact, tweet-urile si retweet-urile respectivilor useri nu vor mai fi afisate pe timeline-ul celor care le-au dat mute, iar acestia din urma nu vor mai primi notificatii in legatura cu ceea ce posteaza userii carora “le-au inchis gura”.

twitter-mute

Aceasta optiune este o versiune mai politicoasa a celei de unfollow, utilizatorii care au fost amutiti nefiind informati asupra acestui fapt. De asemenea, acestia vor putea in continuare sa va adauge la favoriti sau sa va raspunda la tweet-uri sau sa redistribuie (retweet) tweet-urile dvs. Partea proasta este insa aceea ca folosind acesta optiune veti putea da mute doar utilizatorilor individuali, nu si unor intregi conversatii care va deranjeaza (pentru a face acest lucru puteti folosi insa Tweetbot).

Optiunea mute este disponibila in update-ul pe care Twitter a inceput sa il distribuie de ieri utilizatorilor iOS si Android, in curand aceasta urmand sa poata fi folosita si pe site-ul web Twitter.com. Daca inca nu este disponibila si pe contul dvs, mai aveti doar putina rabdare: intr-un final va veti putea bucura de linistea si curatenia unui timeline lipsit de ineptiile utilizatorilor pe care continuati sa ii urmariti din diverse motive inexplicabile.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tp.storeovmobi.com,
Back to top button
Close