What's New

Turing Phone, cel mai rezistent smartphone, confectionat din metal lichid

Botezat Turing Phone si produs de o companie numita Turing Robotic Industries (TRI), dispozitivul mobil propus ca alternativa pentru Blackphone si alte platforme securizate pentru comunicatii mobile ofera atat protectia informatiilor transmise in forma digitala, cat si protectie fizica, data de carcasa aproape indestructibila. Turing Phone ofera capabilitati pentru verificarea directa a identitatii altor dispozitive Turing, folosind o tehnologie de autentificare descentralizata. Conform companiei producatoare, metoda folosita permite crearea unei retele securizata complet, imuna la atacuri informatice si tentative de interceptare, permitand utilizatorilor sa transfere informatii sensibile cum ar fi datele bancare in conditii de siguranta deplina.

Comparativ cu alte sisteme de criptare, canalul de comunicatie stabilit intre dispozitivele Turing Phone este securizat folosind o cheie unica de criptare, respectiv cheie publica, preinstalate pe telefon inca din fabrica. Pe langa securitate digitala, Turing Phone ofera si protectie fizica pentru datele stocate in memoria interna, componentele telefonului fiind adapostite intr-o carcasa confectionata dintr-un aliaj metalic compus din zirconiu, cupru, aluminiu, nichel si argint. Botezat Liquidmetal, acesta este laudat ca fiind mai rezistent decat otelul si chiar titanul, oferind telefonului protectie maxima la zgarieturi si lovituri. Potrivit TRI, carcasa este confectionata dintr-o singura bucata de metal, cu pierderi minime de material si o rata de succes de aproape 100%.

Adresat clientilor din mediul de afaceri, Turing Phone va putea fi achizitionat incepand cu aceasta vara la un pret ramas deocamdata neprecizat.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
telefone durável, telefon metal rezistent, telefon mobil metal lichid, телефон тюринг, turing robotics industries telefon, який телефон наймыцныший, издръжлив смартфон, Turing Phone 携帯, blackphone onverwoestbaar,
Back to top button
Close