Mobile Apps

Trimite SMS-uri gratuit in retelele mobile principale din Romania (Orange, Cosmote, Vodafone)

Veste buna pentru toti dependentii de SMS-uri din Romania: site-ul MesajGratuit.ro le permite acestora sa trimita intre 3 si 5 mesaje gratuite pe numar de telefon.

trimite-mesaje-gratuite

Ce inseamna acest lucru? Utilizatorii neinregistrati pot sa trimita maxim 3 mesaje (pentru a se evita abuzurile) unui numar de telefon din retelele Orange, Cosmote sau Vodafone, numerele de telefon catre care se pot trimite mesajele gratuite fiind nelimitate (adica se pot trimite 3 mesaje/nr de telefon pe zi catre un nr nelimitat de numere de telefon). Utilizatorii care se inregistreaza pe site pot trimite 5 mesaje gratuite pe zi catre un nr de telefon.

Pentru a va inregistra pe MesajGratuit.ro si a avea acces la un nr de 5 mesaje pe zi catre un numar de telefon mergeti pe pagina de inregistrare, completati campurile cerute si asteptati sa primiti e-mailul cu link-ul de confirmare (este posibil ca acest e-mail sa il gasiti in folderul Spam/Junk Mail).

inregistrare-mesajgratuit

Dupa ce confirmati crearea contului, veti primi un alt e-mail care contine numele de utilizator si parola pentru cont.

Vizitati site-ul MesajGratuit.ro si spor la trimis SMS-uri gratuite!

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
siustinemokamai, mensajes de texto gratis para móviles de rumania, posílání sms z rumunska, romania sms free, wallpaper vremea preinstalat in s3 mini, csengohangok cosmote, poslat sms do rumunska, centro messaggi orange romania, juegos de cmoste glatis, 3 mesaje gratuite, inviare sms gratis in romania, enviar sms gratis romania, समाचार मुफ्त संदेश, sms a rumania, ธีมเกมส์ Ragnarok บนโทรศัพย์, sms do rumunii, enviar sms gratis a rumania, skicka gratis sms till Rumänien, ingyen orange sms, BlackBerry orange java játékok,
Back to top button
Close