Mobile Apps

Trimite SMS-uri gratuit in retelele mobile principale din Romania (Orange, Cosmote, Vodafone)

Veste buna pentru toti dependentii de SMS-uri din Romania: site-ul MesajGratuit.ro le permite acestora sa trimita intre 3 si 5 mesaje gratuite pe numar de telefon.

trimite-mesaje-gratuite

Ce inseamna acest lucru? Utilizatorii neinregistrati pot sa trimita maxim 3 mesaje (pentru a se evita abuzurile) unui numar de telefon din retelele Orange, Cosmote sau Vodafone, numerele de telefon catre care se pot trimite mesajele gratuite fiind nelimitate (adica se pot trimite 3 mesaje/nr de telefon pe zi catre un nr nelimitat de numere de telefon). Utilizatorii care se inregistreaza pe site pot trimite 5 mesaje gratuite pe zi catre un nr de telefon.

Pentru a va inregistra pe MesajGratuit.ro si a avea acces la un nr de 5 mesaje pe zi catre un numar de telefon mergeti pe pagina de inregistrare, completati campurile cerute si asteptati sa primiti e-mailul cu link-ul de confirmare (este posibil ca acest e-mail sa il gasiti in folderul Spam/Junk Mail).

inregistrare-mesajgratuit

Dupa ce confirmati crearea contului, veti primi un alt e-mail care contine numele de utilizator si parola pentru cont.

Vizitati site-ul MesajGratuit.ro si spor la trimis SMS-uri gratuite!

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
posílání sms z rumunska, inviare sms gratis orange romania, mesaje gratuite orange, romania sms free, enviar sms gratis romania, ธีมเกมส์ Ragnarok บนโทรศัพย์, poslat sms do rumunska, rumunia gry mobilne za darmo, enviar sms gratis a rumania, skicka gratis sms till Rumänien, sms a rumania, mensajes de texto gratis para móviles de rumania, orange ingyen sms, mandare messaggi in romania, mesaje trimise de retelele mobile la clienti, sms do rumunii, водафон смс ввідправити, retelele mobile principale din anglia, centro messaggi orange romania, 3 mesaje gratuite,
Back to top button
Close