Mobile Apps

Trimite SMS-uri gratuit in retelele mobile principale din Romania (Orange, Cosmote, Vodafone)

Veste buna pentru toti dependentii de SMS-uri din Romania: site-ul MesajGratuit.ro le permite acestora sa trimita intre 3 si 5 mesaje gratuite pe numar de telefon.

trimite-mesaje-gratuite

Ce inseamna acest lucru? Utilizatorii neinregistrati pot sa trimita maxim 3 mesaje (pentru a se evita abuzurile) unui numar de telefon din retelele Orange, Cosmote sau Vodafone, numerele de telefon catre care se pot trimite mesajele gratuite fiind nelimitate (adica se pot trimite 3 mesaje/nr de telefon pe zi catre un nr nelimitat de numere de telefon). Utilizatorii care se inregistreaza pe site pot trimite 5 mesaje gratuite pe zi catre un nr de telefon.

Pentru a va inregistra pe MesajGratuit.ro si a avea acces la un nr de 5 mesaje pe zi catre un numar de telefon mergeti pe pagina de inregistrare, completati campurile cerute si asteptati sa primiti e-mailul cu link-ul de confirmare (este posibil ca acest e-mail sa il gasiti in folderul Spam/Junk Mail).

inregistrare-mesajgratuit

Dupa ce confirmati crearea contului, veti primi un alt e-mail care contine numele de utilizator si parola pentru cont.

Vizitati site-ul MesajGratuit.ro si spor la trimis SMS-uri gratuite!

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
retelele mobile principale din anglia, sms na rumunsko, poruke besplatne dowenladen, posílání sms z rumunska, 3 mesaje gratuite, sms a rumania, ingyen sms orange, водафон смс ввідправити, csengohangok cosmote, enviar sms gratis romania, sms gratis cosmote, समाचार मुफ्त संदेश, siustinemokamai, skicka gratis sms till Rumänien, rumunia gry mobilne za darmo, poslat sms do rumunska, mandare messaggi in romania, romania sms free, mensajes de texto gratis para móviles de rumania, juegos de cmoste glatis,
Back to top button
Close