iOS @AppleiOS AppsiPhoneMobile AppsTutoriale

Transforma aplicatia Camera a iPhone in Lupa (Magnifier Hidden App)

O functionalitate / aplicatie a iOS despre care Apple nu a spus nimic, nu a promovat-o in niciun fel, si despre care stiu foarte putini utilizatori de iPhone, este  “Magnifier“.
Lupa care ne ajuta sa marim o imagine cu ajutorul camerei de la iPhone, este introdusa odata cu iOS 10, insa cea mai mare parte a utilizatorilor care au avut nevoie de asa ceva, s-au orientat catre aplicatii specifice din App Store, nestiind ca iPhone are deja aceasta aplicatie.

O buna aplicatie pentru “lupa digitala“, este BigMagnify. Aceasta aplicatie foloseste camera iPhone si mareste foarte mult imaginea, ajutandu-ne sa vedem detalii greu de observat cu ochiul liber. Este utila in special pentru cei care au probleme de vedere si sunt nevoiti sa citeasca un scris minuscul.

BigMagnify mareste imaginile pana la 8x, are optiune de blocare / capturare a imaginii, pornire lanterna / flashlight, comutare camera principala si camera frontala (ideal daca vreti sa va analizati porii de pe fata), autofocus si stabilizare imagine.

Aplicatia este disponibila in Apple App Store, atat in varianta free cat si in varianta platita (fara reclame).

Aplicatia o puteti descarca din App Store. Cautati “BigMagnify“.

Daca nu doriti sa va tineti spatiul ocupat in iPhone cu aplicatia de mai sus sau cu altele similare, puteti activa functia de lupa a iOS,
Tot ce trebuie sa faceti esre sa mergeti in Settings > GeneralAccessibility > Magnifier si setati “On“.

Inchideti meniul “Settings” apoi apasati de trei ori repede pe butonul “Home” pentru a porni aplicatia Magnifier a iPhone.

Aplicatia Magnifier a iPhone, are ceva mai putine optiuni decat cea prezentata anterior, insa este suficienta pentru a ne ajuta sa citim un scris foarte mic de pe diverse etichete si sa vedem detalii cu zoom 10x direct pe ecranul iPhone-ului.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button