iCloudiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPadWhat's New

Touch ID, FaceTime HD si camere foto iSight, incluse in noul iPad Air 2

iPad Air 2 este unul dintre cele mai performante dispozitive Apple, create pana in momentul de fata. De ce spun acest lucru? Deoarece iPad Air 2 detine un afisaj Retina reproiectat, revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, cip-ul puternic A8X, camere foto iSight si functia FaceTime HD, toate acestea imbunatatite, precum si conexiuni wireless mult mai rapide. Toate aceste dotari tehnice sunt inglobate intr-o carcasa extrem de rezistenta din aluminiu, cu o grosime de doar 6,1 milimetri, astfel incat sa-ti poti lua dispozitivul oriunde, pentru a face orice.

Incepand de la lansarea aplicatiilor sau jocuri si pana la editarea video, totul ruleaza fluent si reactioneaza mai prompt pe modelul iPad Air 2, deoarece noul cip A8X cu arhitectura pe 64 de biti de clasa desktop furnizeaza performante de procesare cu pana la 40 de procente mai crescute decat cipul A7, aflat in generatia precedenta de iPad Air.

Una dintre cele mai spectaculoase functii ale noului iPad este Touch ID, care ofera o securitate puternica. Cu revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, iti poti utiliza amprenta pentru a debloca iPad Air 2 si pentru a te autentifica in aplicatiile securizate. Totodata, o poti folosi pentru realiza achizitii din iTunes Store, App Store si iBooks Store, fara sa trebuiasca sa tastezi vreodata parola sau informatii de facturare.

res_f62f5858b7c6784a7dbfeb00630f2899

Noua camera foto iSight de 8MP detine optica avansata, un senzor performant si un procesor de semnal de imagine mult mai puternic, care iti permite sa capturezi fotografii remarcabil de detaliate si video 1080p. De asemenea, cu aceasta camera foto poti inregistra panorame de inalta rezolutie, precum si videoclipuri time-lapse si in ralanti. Camera FaceTime HD este optimizata pentru autoportrete si apeluri video, mai ales in conditii de iluminare scazuta. Display-ul Retina nu ofera doar un vizor extraordinar, ci transforma iPad Air 2 in instrumentul perfect pentru inregistrarea, editarea si partajarea imaginilor si clipurilor tale video. Totodata, exista o multitudine de aplicatii care profita de camerele integrate, astfel incat tu sa poti realiza actiuni, precum analiza loviturii de golf, mutarea virtuala a mobilei in living room sau scanarea si stocarea actelor si chitantelor.

res_3ba869bf486b366f9cad33f55dd4f3d4

Cu noul iPad Air 2, conectarea este mai facila si mai rapida ca niciodata. Tehnologia Wi-Fi 802.11ac cu MIMO este de doua ori mai rapida decat conexiunea Wi-Fi a modelelor precedente de iPad Air, permitand o navigare performanta pe web, vizionarea video in flux si descarcarea continutului mai repede ca niciodata. In plus, modelul Wi-Fi + Cellular are capacitatea de a fi compatibil cu retele 4G LTE mai rapide si benzi LTE suplimentare pentru a beneficia de conexiuni optime in mai multe locuri de pe intreg mapamondul.

iPad Air 2 include aplicatii excelente pentru activitatile cotidiene. In plus, te poti bucura de productivitate si creativitate superioare cu aplicatiile concepute de Apple, care te ajuta sa creezi prezentari, sa retusezi poze, sa realizezi filme, sa compui muzica. Noul iPad Air 2 ruleaza multe dintre aplicatiile cu care esti deja familiarizat, precum Microsoft Word si Excel. Exista alte sute de aplicatii dezvoltate special pentru iPad in App Store. Astfel incat, indiferent daca este vorba de fotografie, jocuri, calatorii, muzica, filme sau contabilitate personala, vei gasi o aplicatie folositoare din domeniul tau de interes.

De asemenea, iti poti stoca pozele, clipurile video si alte fisiere direct pe iPad Air 2 sau poti utiliza serviciul iCloud pentru a le accesa in mod securizat de oriunde te afli. Le poti stoca si gestiona cu terte aplicatii si servicii precum Dropbox si Google Drive. Dintr-o singura atingere, poti utiliza AirDrop pentru a partaja rapid si facil documentele si fisierele cu persoanele din apropierea ta, fara a necesita vreo configurare.

res_39b9bf4ea775aba6b35f9d0c51e8c581

iPad Air 2 si iOS 8 sunt proiectate pentru a colabora intr-o maniera perfecta, creand o experienta de utilizare excelenta, intr-un mediu conceput pentru o securitate maxima. Deoarece iOS este dezvoltat cu o atentie sporita pentru siguranta, majoritatea malware-ului mobil din lume ajunge pe celelalte platforme.

Modelul iPad Air 2 are o tastatura virtuala nemaipomenita, dar, daca doresti sa utilizezi o tastatura fizica, exista multe optiuni disponibile, inclusiv tastatura wireless Apple, precum si tastaturi echipate cu tehnologie Bluetooth. Totodata, poti tipari de pe iPad Air 2 utilizand AirPrint, aceasta fiind o tehnologie compatibila cu majoritatea imprimantelor wireless. Cu AirPlay si Apple TV poti difuza wireless continutul de pe iPad Air 2 pe televizorul tau HD.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
deblocare ipad air cu amprenta, htc app store, y/van/main/C6-01, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-200-themes_3783/1/, nokia.mobi/entry/van/main/c6-01, milioane на смартфон скачать игра, Iphone , फास्ट फाइव मूवी डाउनलोड, AppleTV モトローラ, http://www.google.com/url?q=http://vnokia.net/game/symbian, har sony ericsson facetime,
Back to top button
Close