Android @GoogleBlackBerryiPadiPhone

Top Aplicatii pentru Calatorii (Best Travel apps)

GateGuru

flight

GateGuru este un salvator pentru cei care vor sa ajunga la timp la aeroport. Puteti verifica informatii despre zboruri, timpul de asteptare, intarzieri, dar mai puteti descarca si hartile aeroporturilor, sa accesati programul High Flyers. Este gratuit pentru Android, iPhone, iPad si iPod touch. Este gratuita pentru Android, iPhone, iPad si iPod touch.

Skyscanner

skyscanner-app

Skyscanner este o aplicatie de cautare a zborurilor care are una dintre cele mai mari baze de date dintre toate tipurile de aplicatii de acest fel. Aplicatia permite calatorilor sa caute in peste 600 linii aeriene si va ajuta sa descoperiti cele mai ieftine locuri spre care sa zburati, pentru a economisi bani.  Este gratuita pentru Android, iPhone, iPad si iPod touch.

FlyersRights.Org

appppp

FlyersRights.org este o organizatie aeriana non-profit care reprezinta drepturile pasagerilor. Aceasta aplicatie ajuta la informarea pasagerilor despre ce sunt drepturile lor, legi noi, agentii guvernamentale si informatii sigure despre ce puteti face daca sunteti lasati sa asteptati ore in sir. Este disponibila pentru Android, iPhone, iPad si iPod touch la pretul de 0.99$.

Next Flight

25ipad-travel-app-next-flight

NextFlight este o aplicatie minunata care trebuie detinuta in aceste vremuri pentru cand scapati un avion sau doriti sa verificati disponibilitatea unui avion. Veti fii capabil sa intrati in itinerariul zborului si vi se va arata o ista cu zborurile disponibile pentru acea zi precum si pentru urmatoarele doua zile. Este disponibila pentru Android, iPhone, iPad si iPod touch la pretul de 2.99$.

Kindle

amazon-kindle-1

Aplicatia Kindle va permite sa va descarcati cartile preferate, reviste si ziare. Puteti naviga si cumpara peste 1000000 de carti precum si sute de ziare si magazine si aveti oportunitatea de a citi si primul capitol din fiecare carte inainte sa decideti sa o cumparati. Disponibila gratuit pentru Blackberry, Android, iPhone, iPad si iPod touch.

Hipmunk

hip

In timp ce SkyScanner este minunat deoarece va gaseste zborurile cele mai ieftine, Hipmunk este tot una dintre aplicatiile preferate, deoarece va ajuta sa va gasiti cele mai confortabile zboruri (durata mai scurta, mai putine opriri). Disponibila gratuit pentru  Android, iPhone, iPad si iPod touch.

Leave a Reply

Back to top button