iOS @AppleiOS Apps

Top Aplicatii iOS 7 pentru iPhone (Best iOS 7 apps for iPhone)

Chiar daca sunteti nou in materie de iPhone sau doar v-ati actualizat versiunea existenta la iOS 7, unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa va descarcati aplicatiile destinate acestei versiuni. Din fericire, exista o multime de aplicatii care sunt actualizate pentru a suporta noua interfata.

ios_7_best_apps_iphone_hero

Tweetbot 3

tweetbot_3_iphone_best_apps_screens

Tweetbot a fost pentru multa vreme favoritul in randul utilizatorilor iOS cand vine vorba de clientii Twitter si pe buna dreptate. Tweetbot 3 ar putea fi o noua achizitie, dar este o aplicatie cu totul noua care este distinsa si cu acelasi pachet de caracteristici ca si versiunea anterioara. Daca va place cum arata si va doriti iOS 7, nu veti fi dezamagiti. Puteti achizitiona aplicatia pentru doar 2.99$.

Fantastical 2

fantastical_2_iphone_5s_best_apps_screens

 

Fantastical 2 nu este numai una dintre cele mai bune aplicatii calendar pentru iOS, ci si una superba. Aceasta versiune duce totul la un alt nivel. Si pe langa acest lucru, combina Calendarul cu Memento-ul pentru prima oara. Este de mentionat faptul ca este o solutie eleganta decat aplicatiile native ale celor de la Apple. Puteti achizitiona aplicatia pentru doar 2.99$.

MyFitnessPal

myfitnesspal_iphone_best_apps_screens
Daca detectorul de calorii si antrenamente este ceea ce va doriti, MyFitnessPal o face atat bine cat si gratuit. Interfata, fonturile si meniurile au fost actualizate pentru a arata mai bine pe iOS 7, iar meniurile sunt usor de citit si de navigat. Acesta se poate achizitiona gratuit.

Launch Center Pro

launch_center_pro_iphone_best_app_screens

Launch Center Pro de la Contrast este aplicatia pe care trebuie sa o aveti daca va doriti accesul usor si scurtaturi catre toate lucrurile dumneavoastra in mai putin de doua atingeri. Cu meniuri si actiuni personalizate, iPhone-ul dumneavoastra este la comanda voastra. Aplicatia poate fi descarcata la pretul de 4.99$.

Mileage Log+

mileage_log_plus_iphone_screens

Mileage Log+ este un localizator minunat al milelor facut special pentru iOS 7. Cei care au folosti Trip Cubby ar trebuie sa fie familiari cu multe dintre caracteristici. In plus caracteristicile includ acum automat estimarea rutei, harti minunate si multe altele.

Rdio

rdio_best_apps_iphone_screens

Rdio nu a fost actualizat pentru iOS 7 din punct de vedere tehnic, dar tot arata minunat. De fapt este una dintre aplicatiile preferate cand vine vorba de design. Totul incepe de la imbinarea minunata a meniului si a intregii interfate. Aceasta aplicatie este gratuita.

Foursquare

foursquare_ios_7_iphone_screens

Foursquare este cea mai preferata aplicatie de check-in si a fost deja actualizata cu suport pentru iOS 7. De la barele meniului pana la stilul tastaturii actualizate, Foursquare a pus la punct interfata existenta cu elemente care functioneaza mult mai bine cu iOS 7.  Daca sunteti un utilizator inrait al aplicatiei Foursquare, veti dori cu siguranta sa descarcati gratuit actualizarea.

PCalc

pcalc_3_iphone_screens

Una dintre cele mai folosite aplicatii pe iPhone-urile noastre este calculatorul. Indiferent daca il folositi pentru un sfat sau pentru a va face temele, calculatorul este un instrument continut de aproape orice dispozitiv folosit in ziua de azi. PCalc a fost actualizat pentru iOS 7, are in componenta o multime de teme impreuna cu unele actualizari pentru caracteristicile existente. Puteti descarca aplicatia pentru 9.99$.

Perfect Weather

perfect_weather_iphone_5_screens

Aplicatiile pentru vreme sunt ceva ce multi dintre noi avem pe iPhone-urile noastre. In timp ce aplicatia originala pentru vreme de pe iPhone este actualizata pentru iOS 7, nu contine foarte multe informatii de care avem noi nevoie , precum harti, radare si mai multe detalii despre conditiile curente. Daca va doriti o aplicatie draguta cu o interfata minunata si un pachet de caracteristici, atunci aveti nevoie de Perfect Weather, care poate fi descarcata pentru 2.99$.

TeeVee 2

teevee_2_iphone_5_screens

TeeVee 2 este o aplicatie incredibila care va spune foarte rapid cand ruleaza serialele dumneavoastra preferate. Puteti vedea rezumatele episoadelor, descrierile diferitor seriale si puteti alege sa primiti alerte pentru serialele ce vor urma. Momentan TeeVee 2 nu a fost actualizat pentru iOS 7, dar functioneaza perfect, iar interfata se potriveste de minune. Aceasta aplicatie o puteti descarca pentru doar 1.99$.

Google+, Google Maps, Gmail, Google Drive

google_plus_iphone_5_screens

Aplicatiile Google au fost actualizate oficial pentru iOS 7, dar majoritatea functioneaza chiar bine si arata minunat. Multi oameni au specificat in trecut faptul ca Google a reusit sa introduca interfata si design-ul iOS 7 inainte sa o faca cei de la Apple. Aplicatiile native de la Apple sunt ca un testament pentru aceasta teorie, deoarece multe dintre ele arata ca si cum ar apartine iOS 7. Toate aplicatiile de la Google sunt gratuite.

Twitterrific

twitterrific_5_5_iphone_screens

Twitterrific a fost actualizat la versiunea 5.5 si aduce o interfata mai uimitoare care scoate in evidenta cu totul timeline-ul. Cu cateva luni in urma, Twitterrific 5 a fost lansat cu o interfata total schimbata care era deja foarte asemanatoare ca cea pentru iOS 7. A fost adaugat suport pentru Safari Reading List bookmarks, abilitatea de a deschide link-uri in Chrome si multe altele. Poate fi achizionata la pretul de 2.99$.

Cal

cal_iphone_5_screens

Cal este o aplicatie alternativa pentru calendar care adauga profunzime si viata intalnirilor si evenimentelor stabilite. Puteti sincroniza aplicatia Cal cu Facebook-ul dumneavoastra pentru a importa prieteni si alte informatii.

Shazam

shazam_ios_7_screens_iphone_fixed

Shazam va permite sa etichetati orice cantec pe care il auziti la radio sau la TV in cateva secunde. De acolo puteti accesa iTunes Store pentru a cumpara muzica. Puteti sa vedeti si recomandarile si sa impartasiti etichetele cu prietenii vostri. Noua actualizare a iOS 7 face ca interfata Shazam sa fie chiar si mai buna. Aplicatia se poate descarca gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button