NOKIAMicrosoft @Mobile

Top Aplicatii Business pentru Windows 11 (Best Business Apps For Windows 11)

Windows 11 este un sistem de operare focusat foarte mult pe productivitate. Cateva aplicatii built-in ale Windows 11 si noua interfata gandita de Microsoft il face un sistem excelent pentru business. Pe langa aplicatiile oferite de Windows 11, avem si cateva propuneri sofware. Top aplicatii business pentru Windows 11.

Carlson Wagonlit Travel (CWT) To Go

CWT To Go reprezinta planificatorul dumneavoastra de calatorii. Acesta a castigat titlul pentru cea mai buna aplicatie de calatorit in 2012 si pe buna dreptate. Aplicatia va permite sa primiti notificari despre zboruri in timp real, sa vedeti harti, sa verificati in peste 250 de zboruri aeriene si sa impartasiti itinerarii cu colegii vostri. Puteti adauga itinerarii si cu ajutorul altor aplicatii, precum Triplt, pentru a va pastra toate informatiile despre calatorii intr-un singur loc.

Trip Expenses

Aceasta aplicatie va ajuta sa tineti evidenta cheltuielilor facute. Trip expenses salveaza si pastreaza toate detaliile despre cheltuielile pe care le-ati realizat pentru calatoriile curente sau cele din trecut, inclusiv fotografiile chitantelor. Mai mult de atat, suporta cheltuieli realizate in orice fel v-ati putea imagina, de la bani gheata la carti de credit, chiar si bonuri cadou. Vestea cea mare pentru cei care calatoresc in interes de afaceri este aceea ca trebuie doar sa fie online pentru ca si cheltuielile sa fie trimise cuiva. In functie de locul de munca al fiecaruia si diferitele tipuri de cheltuieli, categoriile pot fi personalizate, pentru ca aplicatia sa fie potrivita pentru dumneavoastra.

TeamViewer

Este o aplicatie ce permite unui alt utilizator sa va acceseze telefonul cu permisiunea dumneavoastra. Daca v-ati savat o prezentare importanta pe desktop-ul computerului de la birou si nu pe SkyDrive, atunci cu ajutorul aplicatiei TeamViewer va puteti accesa computerul de oriunde din lume. TeamViewer este o aplicatie sigura datorita standardelor de criptare si autentificare.

GoToMeeting

Este o aplicatie pentru teleconferinta. Cu GoToMeeting puteti participa la o intalnire pe orice continent cu telefonul dumneavoastra Nokia Lumia doar accesand un link sau o intalnire din calendar deja programata. Alti participanti va pot arata prezentarile lor, modelele lor, raporturile sau alte documente pe ecran si le puteti discuta folosind audio internetul sau conferinta de pe telefon.

HERE Explore Beta

Este o aplicatie ce va ajuta sa cunoasteti destinatia de afaceri pe care o aveti.HERE Explorer Beta recomanda cele mai bune locuri in functie de locatia dumneavoastra, calitatea locurilor si timpul zilei. Cand va gaseste ceva ce va place, il puteti salva in colectia privata si puteti reveni si altadata.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button