Mobile AppsSAMSUNG

Tizen un nou sistem de operare pentru dispozitive mobile ce va revolutiona piata smartphone-urilor este gata de lansare

Samsung pregateste o noua surpriza competitorilor sai si lanseaza in acesta primavara un smartphone ce va rula un nou sistem de operare, dupa Bada, Android si Windows Phone, Tizen va fi cel mai nou si inovativ sistem de operare ce va fi testat de coreeni. Tizen provine din MeeGo proiect dezvoltat de Nokia, bazat pe o platforma Linux dar abandonat de finlandezi pentru a se concentra numai pe Windows Phone, va fi folosit de Samsung pentru a-si asigura pe viitor independenta de Google. Noul Tizen va fi in viitor prezent nu numai pe dispozitivele mobile dar si pe smart TV-uri si aparatura electrocasnica inteligenta de ultima generatiece va putea fi controlata si programata prin intermediul acestui program.

Printre primii operatori care vor sprijini popularizarea acestui nou sistem este liderul nipon NTT DoCoMo, urmand ca ulterior si alti operatori care au sistinut acest proiect sa includa in oferta lor si smartphone-uri ce vor rula acest inovativ sistem de operare.

Dintre cei ce au colaborat la acest proiect mentionam: Orange, Vodafone,  Panasonic, SK Telecom, Nec, Sprint si probabil ulterior vor apare si bineinteles Samsung unul dintre fondatori si primul producator care deschide piata spre acest nou si spectaculos software care se doreste sa intre in razboiul plicticos dintre iOS si Android concurenti istorici ce domina piata in ultima perioada.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Tizen download تطبيقات, papel de parede s5 rom note n7000, operētājsistēma tizen, tizen para s5830m, samsung galaqsis programebi, baixar jogos para o tizen, http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, descargar esferas de tizen, ablikacye,
Back to top button
Close