NOKIA

Telefoane NOKIA cu Windows Phone 7 (Nokia W7 & W8)

Daca pana in urma cu  doi, trei an, piata telefoanelor mobile era dominata de cei care faceu telefoane mai rezistene, cu design atragator si cu optiuni complexe, astazi piata este facuta de producatorii sistemelor de operare mobile (Microsoft 6.x, , Google , Gingerbread, NOKIA – Symbian Series, SamsungBada, etc Mobile OS).

In ultimul an Google Android a crescut foarte mult, devenind un sistem de operare foarte dorit de tot mai multi consumatori de smartphones. Un sistem nou, stabil, inovativ,  care a fost adoptat foarte repede de marii producatori de smartphone-uri (, , Sony EricssonLG Phones, etc…). Dupa "explozia" produsa de Google pe piata sistemelor de operare mobile, Microsoft a dat raspunsul cu Windows Phone 7. Un sistem de operare mobile mult peste precedentele Windows Mobile 6.1 si .

NOKIA a detinut si inca mai detine suprematia, insa integrarea noilor sisteme de operare Android si Windows Phone 7 pe noua generatie de device-uri concurente, i-a facut pe cei de la NOKIA sa ia in calcul lansarea primelor telefoane mobile cu Windows Phone 7. Chiar daca produsul "de casa" al celor de la NOKIA, Symbian, a primit update-uri si upgrade-uri, acesta nu a rupt gura targului.

Au aparut zvonuri care spun ca primele modele de NOKIA cu Windows Phone 7 vor fi lansate foarte curand. Aceste modele vor fi Nokia W7 si Nokia W8. Nu putem sti exeact de la ce vine "W"-ul insa se poate ca acesta sa vina de la "Windows". Nokia Windows Phone 7.

Nokia-W7-Windows-phone

Nokia W7 va fi un device similar ca performante cu , iar ca design va fi desenat in liniile Nokia X7. Principala diferenta intre Nokia X7 si viitorul Nokia W7, va fi ecranul WVGA.

Specificatii posibile ale Nokia W7.

– display WVGA
– chipset dual-core Qualcomm QSD8250 cu Adreno 320 GPU
– camera foto de 8 MP.

Device-ul va fi lansat cel mai probabil in a doua jumatate a anului 2011, iar in 2012 NOKIA anunta lansarea a peste 16 noi modele de telefoane mobile cu sistem de operare Windows Phone 7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحديث ويندوز موبايل 6 الي 7, teme widows6.1 samsung, LG telefóra ingyen játékok, nokia w8 games , bb 8250 pemanas, تنزيل العاب على الموبايل اكس ستة, nokia 206 apps softuwer, widows6.5 mobile motorola apps , download games nokia w8, العاب تلفون اكس سته للتحميل,
Back to top button
Close