Internet MobileWhat's New

Tehnologia broadband mobil 4G de la Ericsson ajunge in Amazonia Peruviana

Deocamdata, acesta este primul proiect din America Latina care foloseste tehnologia 4G pentru a asigura acces wireless fix la Internet in zone greu accesibile, cu un relief dificil, cum este cel din jungla amazoniana. Detinand o suprafata de peste 500.000 de kilometri patrati, Amazonia Peruviana are una dintre cele mai intinse biodiversitati din lume si cuprinde cea mai intinsa padure veche din intreaga lume.

Studii realizate de compania Ericsson si de compania de consultanta in afaceri, Arthur D. Little, au demonstrat faptul ca, pentru fiecare crestere de 10 % a accesului la broadband, PIB-ul unui stat creste cu 1%. Tocmai din acest motiv, asigurand acces la Internet pentru cat mai multe persoane, va reduce decalajul digital si va asigura crestere economica, asigurandu-le, de asemenea, celor care traiesc in aceste regiuni izolate acces la tot ceea ce le poate oferi lumea online: o educatie performanta, joburi noi si o viata mult mai buna.

2000px-Ericsson_logo

General Manager al Telefonica Peru, Cesar Linares, a declarat: „Acest tip de proiect este vital pentru dezvoltarea tarii, conectand zonele rurale nu doar cu restul tarii, ci cu toata lumea. Conectivitatea aduce cu sine o serie de beneficii care se traduc printr-o mai buna dezvoltare socio-economica, mai ales in zonele greu accesibile.

La randul sau, Eduardo Ricotta, vicepresedinte al Ericsson America Latina, a afirmat ca: „Acest proiect marcheaza o noua etapa a parteneriatului dintre cele doua companii pentru dezvoltarea unor proiecte cu impact social si, de asemenea, consolideaza pozitia Ericsson de lider in retele din regiune, conectand zone rurale indepartate cu ajutorul celor mai noi tehnologii de broadband mobil 4G.

In momentul actual, Ericsson activeaza in toate pietele cu mult trafic LTE precum Japonia, SUA, Coreea de Sud, Australia si Canada, si a fost ales ca fiind unul dintre cei mai importanti zece operatori LTE, dupa numarul de abonamente LTE efectuate la nivel mondial. Aproximativ 200 de retele LTE RAN si Evolved Packet Core au fost livrate la nivel mondial, 150 dintre acestea fiind operationale si oferind servicii pentru utilizatorii finali. Sloganul Ericsson, “A world of communication“, se pare ca intra in vigoare cu multa forta in 2015!

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Sony ericsson j108i prehravac hudby ke stazeni, bajar whatsapp para sony ericsson j108a, www.whatsapp.sony ericsson J108i, Aplicatie pentru telefon sony ericsson de jocuri, เกม java มือ ถือ ฟรี, Приложения для j108i whatsapp, Motywy na sony ericsson hazel do pobranía za darmo, приложение ютуп за сониериксон кедар, BUBBLE TOWN GRA ZA DARMO POBIERZ, تحميل لعبة الرمي بالسهام علئ هاتف سوني اريكسونw8, ватсап бесплатно скачать для sony ericsson j108i, Aplikace c108i, خلفيات متحركة خاصة بسوني اركسون, themes για τηλεφωνα, http://www.sonij108i.com/, download Google maps S E j108, download tema sony se cedar facebook, download tema w 910i, telecharger parametres internet sony ericsson j108i en français, descargar pro 2009 9 inning java,
Back to top button
Close