Internet MobileWhat's New

Tehnologia broadband mobil 4G de la Ericsson ajunge in Amazonia Peruviana

Deocamdata, acesta este primul proiect din America Latina care foloseste tehnologia 4G pentru a asigura acces wireless fix la Internet in zone greu accesibile, cu un relief dificil, cum este cel din jungla amazoniana. Detinand o suprafata de peste 500.000 de kilometri patrati, Amazonia Peruviana are una dintre cele mai intinse biodiversitati din lume si cuprinde cea mai intinsa padure veche din intreaga lume.

Studii realizate de compania Ericsson si de compania de consultanta in afaceri, Arthur D. Little, au demonstrat faptul ca, pentru fiecare crestere de 10 % a accesului la broadband, PIB-ul unui stat creste cu 1%. Tocmai din acest motiv, asigurand acces la Internet pentru cat mai multe persoane, va reduce decalajul digital si va asigura crestere economica, asigurandu-le, de asemenea, celor care traiesc in aceste regiuni izolate acces la tot ceea ce le poate oferi lumea online: o educatie performanta, joburi noi si o viata mult mai buna.

2000px-Ericsson_logo

General Manager al Telefonica Peru, Cesar Linares, a declarat: „Acest tip de proiect este vital pentru dezvoltarea tarii, conectand zonele rurale nu doar cu restul tarii, ci cu toata lumea. Conectivitatea aduce cu sine o serie de beneficii care se traduc printr-o mai buna dezvoltare socio-economica, mai ales in zonele greu accesibile.

La randul sau, Eduardo Ricotta, vicepresedinte al Ericsson America Latina, a afirmat ca: „Acest proiect marcheaza o noua etapa a parteneriatului dintre cele doua companii pentru dezvoltarea unor proiecte cu impact social si, de asemenea, consolideaza pozitia Ericsson de lider in retele din regiune, conectand zone rurale indepartate cu ajutorul celor mai noi tehnologii de broadband mobil 4G.

In momentul actual, Ericsson activeaza in toate pietele cu mult trafic LTE precum Japonia, SUA, Coreea de Sud, Australia si Canada, si a fost ales ca fiind unul dintre cei mai importanti zece operatori LTE, dupa numarul de abonamente LTE efectuate la nivel mondial. Aproximativ 200 de retele LTE RAN si Evolved Packet Core au fost livrate la nivel mondial, 150 dintre acestea fiind operationale si oferind servicii pentru utilizatorii finali. Sloganul Ericsson, “A world of communication“, se pare ca intra in vigoare cu multa forta in 2015!

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ватсап бесплатно скачать для sony ericsson j108i, صور سكس متحركة سوني اركسون, motyw na sony ericsson j108i darmo, whatsapp для sony ericsson j108i скачать, Aplikacje na se elm za free, download gratis aplikasi youtube j108i, Facebook for j108i, J108i.themes.com, download facebook cadar, Download Aplikasi Youtube sonyEricsson j108i, aplicaciones para sony ericsson j108, screensavers for sony ericsson elm, juegos depredador gratis para celular 240x320, aplikasi facebook sony cedar, facebook aplikacija za j108i download, aplikasi sony ericsson j08i, sony ericsson screensaver format swf, download games hp sony k 810 i gratis, en.amtelefon.com/tehnologia-broadband-mobil-4g-de-, application pour sony j108i,
Back to top button
Close