Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile AppsWhat's New

Tastatura SwiftKey pentru Android este de acum disponibila gratuit

Una dintre cele mai populare tastaturi pentru sistemul de operare Android, SwiftKey, este de acum disponibila gratuit pentru utilizatori in Google Play Store. In plus, tastatura vine la pachet cu o serie de 30 de teme noi si cu peste 800 de emoticoane.

Developerii tastaturii SwiftKey asigura utilizatorii ca vor avea acces la toate functionalitatile aplicatiei chiar daca aceasta a devenit gratuita peste noapte. Singurele feature-uri care au ramas premium (adica utilizatorii vor trebui sa le plateasca daca vor dori sa le foloseasca) sunt anumite teme pentru tastatura.  Desigur, acest lucru este optional, iar SwiftKey dispune de mai multe teme gratuite destul de atragatoare (iar utilizatorii care au cumparat anterior aplicatia vor avea acces gratuit la un pachet premium de 10 teme, care in mod normal costa aproximativ 5$). De asemenea, temele premium pot fi cumparate atat individual, cat si in pack-uri (pack-urile oferind evident preturi mult mai bune).

swiftkey-keyboard

Celelalte feature-uri ale tastaturii insa, cum ar fi cel de predictie a cuvintelor (probabil cea mai acurata predictie oferita de o tastatura pentru Android) sau auto-correct nu doar ca pot fi accesate gratuit, ci chiar au fost imbunatatite (dupa spusele developerilor).

Noua versiune SwiftKey vine la pachet si cu suport extins pentru limbi straine, acestea atingand numarul de 66. In plus, suportul multilingual a tastaturii permite tastarea in mai multe limbi in acelasi text sau aceeasi conversatie fara ca autocorrectul sa faca modificari dezastruase.

Utilizatorii Android interesati pot descarca aplicatia folosind link-ul afisat mai jos; iar pentru utilizatorii iOS avem o veste buna: SwiftKey este una dintre tastaturile third-party care vor fi disponibile pentru sistemul de operare iOS 8, ce va fi lansat in toamna acestui an.

Download SwiftKey pentru Android (via Google Play).

Leave a Reply

Back to top button