Android @GoogleAndroid Apps

Tapatalk – Cautare pe Forumuri pentru Android

Tapatalk este cea mai buna aplicatie forum, complet functionala, aprobata de peste 40.000 de forumuri din intreaga lume.

Daca ati incercat vreodata sa vizitati un forum folosind un browser de Internet pe dispozitivul dvs. Android probabil stiti ce cosmar poate fi. Multitudinea de layout-uri pe care le  veti intalni pot avea scrolling, pinching, zooming si swiping pana ce degetele dvs. sunt amortite.

Tapatalk numara peste 35.000 dintre cele mai populare forumuri publice chiar din interiorul aplicatiei. Astfel, de la jocuri online pana la tehnologii, gasiti un forum acolo pentru a se potrivi intereselor dvs. Cautati in cele 13 categorii, sau cautati in interfata usor de utilizat a unui forum special in Tapatalk.

Odata ce ati gasit pe forum informatiile pe care doriti sa le cititi, este usor sa le adaugati la favorite pentru un acces mai rapid. Atunci cand va conectati pur si simplu in aplicatie si cititi mesajele private sau raspundeti la subiectele actuale. De asemeni, puteti plasa cu usurinta un subiect de discutie in interesul dvs. Puteti marca, de asemenea, subiectele care va intereseaza pe forum.

Tapatalk contine toate caracteristicile si capacitatile gasite in browser-ul dumneavoastra favorit, dar intr-un mod simplu si mai eficient pentru dispozitivul dvs. Android. Puteti vedea cine este online, vizualiza statisticile si chiar profilurile de utilizator, toate fara a astepta pentru browser-ul telefonului dvsde a se conecta la Internet.

Tapatalk este un utitlitar de cautare pe forumuri pentru Android. Aceasta aplicatie poate fi gasita pe Google Play sau descarca de aici la pretul de 10,14.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tapatalk android download,
Back to top button
Close