What's New

Talkase – telefonul de backup, de marimea unui card de credit

Indiferent cat de performanta este configuratia hardware a unui smartphone, singurul lucru pe care producatorii acestor dispozitive mobile nu au reusit inca sa il imbunatateasca intr-atat incat sa multumeasca utilizatorii este durata de viata a bateriei, in cele mai bune cazuri aceasta ajungand sa tina maxim 2 zile (si asta in conditiile in care terminalul este folosit pentru minimul necesar, cum ar fi apeluri sau mesaje text). Din acest motiv multi utilizatori prefera cumpere baterii de rezerva sau incarcatoare portabile pentru smartphone-urile din dotare, pentru a se asigura ca nu raman fara mijloace de comunicare in diverse situatii in care s-ar putea afla la un moment dat. De obicei insa, aceste solutii de backup, pe langa faptul ca uratesc aspectul telefonului (cum este cazul carcaselor cu baterie de rezerva) si ocupa spatiu pe care uneori nu il avem la dispozitive, sunt mult prea simplu de uitat in urma.

In cazul in care si dvs va numarati printre utilizatorii care au nevoie destul de des de un backup in ceea ce priveste bateria smartphone-ului, Talkase este o solutie pe cat de eleganta, pe atat de eficienta.

talkase

Talkase este un telefon de marimea unui card de credit (proiectat sa functioneze ca backup pentru situatiile in care smartphone-ul ramane fara baterie), format doar din tastatura si un display minimal, capabil sa efectueze si sa primeasca apeluri telefonice si mesaje text si a carui autonomie poate tine si pana la 100 de ore in standby. Dispozitivul poate fi folosit ca telefon standalone, acesta fiind compatibil cu cartelele micro-SIM (utilizatorii putand sa foloseasca in telefon aceeasi cartela din smartphone in cazul in care acesta ramane fara baterie), sau poate fi conectat la smartphone via Bluetooth.

talkase-bluetooth

Pentru utilizatorii de iPhone 5S, 6 si 6 Plus, Talkase vine la pachet cu o carcasa de protectie pentru dispozitivele respective, backup-ul putand fi stocat foarte usor pe spatele acestora. De altfel, datorita marimii sale si a grosimii de doar 5.5 mm, Talkase poate fi usor transportat in portofel sau in buzunar, fara a incomoda utilizatorul.

talkase-case

Talkase este disponibil momentan in patru culori, si anume negru, alb, albastru si portocaliu, si poate fi comandat de cei interesati prin intermediul paginii oficiale a proiectului de pe Kickstarter.

Leave a Reply

Back to top button