Android @GoogleMOBILE TIPSSAMSUNG

Sunet cu Volum Scazut pentru Apel si Notificari pe Samsung Galaxy

Multi posesori de Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3 si alte modele de Samsung Galaxy, se plang ca dupa un timp volumul sunetului de apel, ringtone, si sunetul pentru notificari scade aproape de minim, fara ca utilizatorul sa intervine in vreun fel.

Problema a aparut in general dupa update-ul sistemului de operare Android. Se pare ca in Android Lollipop 5.0.1 este un bug (o eroare) care se manifesta prin sacderea volumului aproape de minim dupa un timp de utilizare a telefonului.

Cum facem sa nu mai scada volumul pentru sunetul si ape si notificari pe Samsung Galaxy

Problema se rezolva destul de simplu. Smartphone-urile Samsung au in setari o optiune prin care telefonul ar trebui daca se afla sau nu in buzunar. In functie de ce ii “spune” senzorul care raspunde de aceasta optiune, telefonul va suna mai tare sau mai incet. Se pare ca eroarea de soft din Lolipop ii spune telefonului ca se afla mereu in mana posesorului, si deci volumul pentru notificari si sunet de apel este setat automat la minim. Pentru a preveni scaderea volumului sunetului este bine sa dezactivam aceasta optiune.

Mergem in “Setari” > debifam casuta din dreptul “Creste volum in buzunar“.

Android_Lolipop_Volume_Sound

Odata cu debifarea acestei optiuni, volumul soneriei va ramane setat la nivelul stabilit de dumneavoastra, fara ca el sa se mai modifice automat atunci cand telefonul este in buzunar, in geanta, in mana sau pe birou.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
volume faible en apel samsung, hvorfor er det dårlig lyd på min Samsung galaxy 6s, volum foarte scazut samsung note 4, samsung opera mini indir java, setare samsung crestere volum in buzunar, जावा मोबाईलगेम, como convertir mi celular gt-c3510 a android, de ce se aude telefonul incet, sunet mic la apel, samsung s5610 kodlari, Waptric jocuri, Samsung note 3 puhelun ääni, mobilul are sunetul scazut, Samsung Note 4 tonul de apel se da pe minim 6.0.1, stiahnut hru do mobilu samsung, problem vid ljud mobil samsung j1, son faible galaxy s4 mini, dowload jocuri pt telefon samsung galaxsi gt c3510, øge volumen på samsung s7, désactiver "volume de poche" samsung,
Back to top button
Close