Android @GoogleMOBILE TIPSSAMSUNG

Sunet cu Volum Scazut pentru Apel si Notificari pe Samsung Galaxy

Multi posesori de Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy Note 3 si alte modele de Samsung Galaxy, se plang ca dupa un timp volumul sunetului de apel, ringtone, si sunetul pentru notificari scade aproape de minim, fara ca utilizatorul sa intervine in vreun fel.

Problema a aparut in general dupa update-ul sistemului de operare Android. Se pare ca in Android Lollipop 5.0.1 este un bug (o eroare) care se manifesta prin sacderea volumului aproape de minim dupa un timp de utilizare a telefonului.

Cum facem sa nu mai scada volumul pentru sunetul si ape si notificari pe Samsung Galaxy

Problema se rezolva destul de simplu. Smartphone-urile Samsung au in setari o optiune prin care telefonul ar trebui daca se afla sau nu in buzunar. In functie de ce ii “spune” senzorul care raspunde de aceasta optiune, telefonul va suna mai tare sau mai incet. Se pare ca eroarea de soft din Lolipop ii spune telefonului ca se afla mereu in mana posesorului, si deci volumul pentru notificari si sunet de apel este setat automat la minim. Pentru a preveni scaderea volumului sunetului este bine sa dezactivam aceasta optiune.

Mergem in “Setari” > debifam casuta din dreptul “Creste volum in buzunar“.

Android_Lolipop_Volume_Sound

Odata cu debifarea acestei optiuni, volumul soneriei va ramane setat la nivelul stabilit de dumneavoastra, fara ca el sa se mai modifice automat atunci cand telefonul este in buzunar, in geanta, in mana sau pe birou.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung s5 suna incet, Download jocuri cu masini java, volume d appel bas samsung, s7 com volume baixo, volume poche note 4, højere lyd på min samsung tlf, højere volumen på samsung s7, como convertir mi celular gt-c3510 a android, de ce se aude telefonul incet, cum rezolv problema volum apel la note 4, samsung tlf da sıfrelerı kırma ayarı, samsung note 4 lav lyd, note 4 crestere volum in buzunar, sonnerie galaxy j1 faible, Hry na android 5.0, Samsung s3350 kodi, de ce se aude incet soneria de apel, facebook de lg ku 990 mobile9, volume galaxy note 3 rendah, augmenter volume poche,
Back to top button
Close