BlackBerryWhat's New

Specificatiile complete pentru smartphone-ul BlackBerry Passport

Desi au trecut doua luni de la prima aparitie in public a ciudatului smartphone BlackBerry Passport (acesta a fost fotografiat in mana directorului executiv al companiei, John Chen), iar de atunci a aparut in diverse galerii foto si chiar si in clipuri de promovare, dispozitivul inca nu a fost prezentat in mod oficial si, in afara de faptul ca va fi lansat in luna septembrie si ca va fi disponibil si in varianta alba, nu se cunosc prea multe detalii concrete despre acesta. Evident, ca in cazul fiecarui dispozitiv mobil care urmeaza sa fie lansat, si despre Passport circula destule zvonuri si informatii neoficiale, insa acestea nu au fost confirmate pana in prezent. Astazi insa un nou leak despre dispozitiv a facut publice specificatiile complete ale acestuia, care, impreuna cu forma neobisnuita a smartphone-ului, promit sa creeze un pachet atractiv pentru utilizatori.

blackberry-passport

Conform informatiilor aparute in online, BlackBerry Passport va beneficia de un display LCD de 4.5 inci cu rezolutie 1440×1440 (acesta va avea o densitate a pixelilor de 453 ppi si un raport al imaginii de 1:1) si protectie Gorila Glass 3, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 de 2.2 GHz cu GPU Adreno 330, 3 GB RAM, camera principala de 13 MP (cu functie OIS si inregistrare video Full HD) si camera frontala de 2 MP, 32 GB spatiu de stocare intern (cu posibilitate de extindere prin microSD), baterie de 3450 mAh si suport pentru conectivitate LTE (4G), HSPA+, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS si NFC. De asemenea, dispozitivul va include si un slot nanoSIM si un adaptor SimPort, prin intermediul caruia vor fi disponibile conexiuni USB 3.0, VGA si HDMI.

Passport va rula sistemul de operare BlackBerry 10.3 si va oferi suport imbunatatit pentru aplicatiile Android, tweak-uri pentru interfata UX si va include mediatizatul asistent vocal, BlackBerry Assistant.

Leave a Reply

Back to top button