BlackBerryWhat's New

Specificatii tehnice pentru terminalul BlackBerry Q20

In urma cu ceva vreme, BlackBerry si-a anuntat intentia de a reveni la modelul clasic de telefoane business care a adus succes companiei in anii anteriori. Printre primele astfel de modele de dispozitive mobile care urmeaza sa fie lansate este inclus si Blackberry Q20, un un telefon cu tastatura QWERTY despre care pana in urma cu cateva zile nu se cunosteau alte informatii in afara de numele acestuia. Recent insa, pe internet au aparut atat imagini cu telefonul misterios, cat si lista de specificatii ale acestuia, neconfirmata pana in prezent.

blackberry-q20

BlackBerry Q20 va fi din cate se pare un terminal mid-range, construit special pentru fanii telefoanelor clasice BlackBerry care doresc sa isi inlocuiasca dispozitivele mai vechi. Acesta va dispune de un ecran touch de 3.5 inci, a carui rezolutie este inca necunoscuta, si va rula un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5 GHz. De asemenea, dispozitivul va include si 2 GB de RAM si o tastatura QWERTY cu 35 de taste pentru redactare si butoane aditionale pentru preluarea si inchiderea apelurilor, precum si un buton de Home, un buton Back si un buton cu suprafata tactila care va permite navigarea fara a fi necesara atingerea ecranului.

In ceea ce priveste lansarea BlackBerry Q20, desi terminalul a fost deja anuntat de catre companie, se pare ca acesta nu este inclus in lista lansarilor programate pentru anul 2014, conform unui leak aparut online saptamanile trecute.

Leave a Reply

Back to top button