BlackBerry

Specificatii si video ale noului BlackBerry A10

De curand a aparut un videoclip cu un nou smartphone BlackBerry. Videoclipul prezinta BlackBerry A10 langa un Z10 argintiu. Acesta a fost postat de Tinhte.vn, un blog vietnamez.

Aceasta arata ca BlackBerry A10 este semnificativ mai mare decat Z10.

blackberry_a10 Alaturi de clipul video, site-ul a postat, de asemenea, specificatiile A10 lui. Acesta a spus ca telefonul include un procesor dual-core de 1.7GHz Qualcomm MSM8960, un display AMOLED de 5 inci, o camera de 8 megapixeli pe spate si una de 2 megapixeli pe fata. Se spune de asemenea ca are 2GB de RAM, 16GB memorie de stocare interna si o baterie de 2.800 mAh.
Au mai aparut scurgeri de informatii si in trecut cu rapoartele legate de A10. La inceputul acestei luni, blogul BGR a postat primele imagini ale A10.
BlackBerry A10 se v-a lansa probabil, ca parte a liniei de smartphone-uri a companiei pana la sfarsitul acestui an, eventual, in luna noiembrie.
Este de asteptat sa se concentreze pe jocuri si aplicatii puternice.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://www.google.lv/url?q=http://www.mobile9.com/, živa ozadja torrent, apakah bb q10 android, lgc@xjnewqi.gov.cn, moto x 16gb, baixar jogos para blackberry qwerty,
Back to top button
Close