Home / Mobile News / Soundboard difuzor fara fir pentru smartphone

Soundboard difuzor fara fir pentru smartphone

Difuzorul fara fir Soundboard reprezinta ceva unic in domeniul de accesorii pentru smartphone-uri. Acesta nu depinde de nici un sistem de operare sau o aplicatie, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la compatibilitatea cu un iPhone, Galaxy, Lumia, sau BlackBerry. De asemenea, nu pune utilizatorii prin incercare de conectare Bluetooth sau asociere NFC. Soundboard reda muzica de la un smartphone cu cel  mai usor set-up posibil – pune telefonul pe speaker.

soundboardSoundboard foloseste tehnologia Soundflow ce nu are nevoie de nici o asociere sau cabluri. Accesoriul se foloseste prin inductie a sunetului releu direct de la difuzorul telefonului, la propriile difuzoare duale, care ajung la un volum surprinzator de mare. Se poate folosi ca muzica, podcast-uri, sau orice alta sursa audio trece prin telefon, sunetul fiind transmis prin Soundboard si incepe imediat redarea. Modul Wireless set-up este cel mai convenabil mod de a accesa muzica, dar mai exista un port auxiliar de 3,5 mm la care se poate conecta difuzorul direct la un telefon sau o tableta, precum si o priza de alimentare 5V curent continuu ce poate fi conectat in interior atunci cand sunt utilizate. Soundboard se bazeaza altfel, pe trei baterii AA, care ofera mai mult de 20 de ore de muzica.

Calitatea audio a fost dificil nu este fost deosebit de rea,  ea depinzad credem ca direct prorportional de telefonul cu care este redata muzica. Avand un pret ce se situeaza la 29.99 de dolari, Soundboard devine unul dintre cele mai simple moduri de a reda audio de pe un dispozitiv mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
Download theme android 4.2.2 for lg t385, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-softwares_4329/1/?fi=53, difuzor fara fir, content, de downloada aplicația introducere ptr nokia asha 305 q, soundboard sans fil, telecharger jeux LGip340n, تحميل العاب ‏Gamloft ‎نوكيا, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/themes/1/,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese