Android @GoogleSONY

Sony Xperia Z2, o tableta performanta, subtire si usoara ce va domina acest segment in acest an

Joponezii de la Sony au profitat de succesul smartphone-ului Xperia Z2 si au lansat si tableta cu aceleasi specificatii. Noua tableta este realizata pe aceeasi platforma Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801, cu un procesor Quad-core 2.3 GHz Krait 400, un modul GPU Adreno 330 si o memorie RAM de 3GB, care asigura performante excelente in aplicatiile instalate. Tableta Sony Xperia Z2 are un display TFT de 10.1”,  inglobeaza tehnologie Triluminous si este rezistent la praf si zgarieturi iar carcasa este certificata  IP58 ce permite imersia in lichid pana la 1m adancime timp de 30 de minute. Noua tableta de la Sony este cea mai subtire si usoara tableta din segmentul ei  avand numai 439 de grame si o grosime de numai 6,4mm.

sony-xperia-z2-tablet2

Conectivitatea este ridicata la extrem ingloband toate variantele de conectare bluetooth, NFC, Wi-Fi, HSDPA, LTE, iar memoria interna de 16GB poate fi suplimentata cu un card microSD de pana la 64GB. Noua tableta Sony Xperia Z2 ruleaza Android OS, v4.4.2 KitKat.

xperia-z2-tablet

Partea multimedia este asigurata de o camera principala de 8MP cu senzor de imagine Exmor RS de inalta tehnologie, cu functie HDR si setari optime pentru instantanee de  calitate si o alta frontala de 2MP pentru apeluri video si fotografii selfie in mare voga acum. Noua tableta Sony Xperia Z2 este disponibila din aceasta luna in magazine si va fi un competitor pentru iPad Air si un etalon pentru ceilalti producatori de tablete.

One Comment

  1. Romanul tot la Samsung se gandeste…detin xperia tablet z1, este dupa paretea mea cea mai tare dupa xperia tablet z2…

Leave a Reply

Back to top button