Android @GoogleMobile AppsSONY

Sony Xperia Z un smartphone Android cu display Full HD rezistent la praf si apa

Iata ca Sony nu slabeste deloc ritmul de lansare a noi gadget-uri ce includ tehnologii de ultima ora, acest lucru asigurandu-le un loc important in topul celor mai apreciate smartphone-uri in aceasta perioada. Ultimul model prezentat si in cadrul CES 2013 de la Las Vegas, ne impresioneaza mai ales cu ecranul de 5” cu rezolutie Full HD 1920×1080 ce este evidentiat gratie tehnologiei Sony Mobile BRAVIA Engine 2 si protectia la praf (IP55) si apa (conform standardului IP57). Sony Xperia Z preia sefia celui mai performant model Sony gratie caracteristicilor de top prezente: procesor Quad Core Krait de 1,5GHz, GPU Adreno 320, memorie RAM de 2GB, camera foto de 13MP (standard normal pentru orice smartphone de top) cu stabilizator si autofocus continuu.

Xperia Z ruleaza versiunea Android v4.1 Jelly Bean care va beneficia ulterior si de un update la v4.2 si din punct de vedere al autonomiei Sony ofera incepand cu acest model o surpriza placuta utilizatorilor asigurand gratie tehnologiei Battery Stamina (ce suspenda conexiunile de date si alte aplicatii active in timpul stand-by-ului) un timp de  convorbire de pana la 14ore, acumulatorul de 2300mAh.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Jocuri ful hd dowlad pe tejefon, wallpaper sony xperia full hd para smartphone, nove aktualizacie sony Xperia t na stiahnutie, smartphone otporni na prašinu i vodu , http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, تطبيقات سوني إريكسون j108i, تحميل العاب للموبايل المحمول مماثله لصب واي‎ N73, xperia z juegos hd,
Back to top button
Close