SONY

Sony Xperia Z Review

Sony Xperia Z este un telefon de top cu Android ce poate concura cu Samsung Galaxy S4, iPhone 5, sau HTC One.

sony-xperia-z-review-front- Acesta are un design deosebit din sticla durabila (nu Gorilla Glass, dar similara) in intregime negru, acoperind toata suprafata lui Z, cu colturi rotunjite si margini din policarbonat. Ecranul acestuia este de 5 inchi fiind un TFT LCD touchscreen capacitiv multitouch cu o densitate PPI de 441 si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli (devine un pic mai putin luminos decat unele ecrane pe unghiuri extreme).

Referitor la partea hardware a lui Xperia Z vom avea un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro la 1,5GHz si 2GB de memorie RAM. Vom avea, de asemenea, o memorie interna de 16GB de stocare interna fisier cu extensie prin slot card microSD.

Sony-Xperia-Z-review-back-camera-light Camera din spate a lui Xperia Z are 13,1 megapixeli, iar camera camera video frontala are 2,2 megapixeli. Un nou mod "Superior Auto" vine in ajutorul dvs. prin a fotografia si va activa modurile speciale in mod automat, cum ar fi noapte, macro, documente, etc facand o treaba destul de buna, iar modul este mai usor de folosit decat pe recentele modele Samsung cu camera foto.

Legat de conectivitate acesta are o multitudine de posibilitati pri NFC (puteti sincroniza de la Z la alte produse de Sony cu Auto Connect), DLNA, MHL, Bluetooth 4.0, LTE 4G sau HSPA prin reteaua 3G +. In plus acesta mai dispune de accelerometru, GPS, si alti senzori.

sony-xperia-z-review-usb-port-open Daca va veti uita la acest telefon, exista o tona de porturi si sloturi peste tot, dar sunt aproape invizibile fiind doar ascunse de prize impermeabile. Putem spune ca cei de la Sony se mandresc cu acest telefon ca este unul antipraf si subacvatic, astfel incat sa aveti un telefon pe care-l puteti lua in cabina de dus, scapa in toaleta sau de a-l lua in piscina. Sony sustine ca Xperia Z poate sta in pana la 1 metru in apa pana la 30 de minute.

Sony-Xperia-Z-review-hand-in-water Cu Xperia Z, Sony realizeaza un echilibru delicat intre a schimba aspectul sistemului de operare Google Android 4.2 pentru a face sa te simti "Sony", dar face acest lucru discret. Exista unele aplicatii Sony, si intreaga interfata are un aspect modern, dar usor de utilizat si de a gasi setarile si caracteristicile importante. Meniul Aplicatii este restructurat recent de Sony, ce are un panou adaugat care va permite sa deschideti mici aplicatii care se executa ca in Windows. Aveti nevoie de un calculator? Puteti utiliza unul din partea de sus a orice aplicatie sau pagina de web.

Sony Xperia Z are o baterie de 2330mAh dar se pare ca moare destul de repede. Chiar si in standby, se va descarca destul de repede. Din fericire, exista o aplicatie Power Management care va permite sa opriti sarcinile de fundal si a vedea exact cat timp bateria va rezista in standby. Prin comutarea pe modul "Stamina" si alegerea de a lasa doar cateva aplicatii de acces in fundal, putem creste de standby de la 6 ore la o zi si 14 ore.

In concluzie Sony Xperia Z este un telefon suplu, rezistent si performant.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
skype download xperia mini e10i mobil9, xperija z hater, mozgó hátter sony xperia z, Xperia aplikacje, نوكيا اريكسونz, xperia z apps,
Back to top button
Close