Android @GoogleMobile AppsSONY

Sony Xperia U un smartphone din seria NXT ce face furori la MWC 2012

Producatorul nipon de electronice abordeaza Mobile World Congress 2012 de la Barcelona cu o serie noua de mobile inteligente. Seria NXT de la Sony incearca sa abordeze toate segmentele de piata de la entry pana la premium. Sony Xperia U este un smartphone din clasa medie, echipat cu un procesor Dual-Core de 1GHz  ce permite rularea Android OS versiunea 2.3 Gingerbread ce va putea fi updatata la noul Ice Cream Sandwich. Display-ul realizat cu tehnologie LED de 3,5”, rezistent la zgarieturi, permite accesare multitouch cu 4 degete, iar sistemul Sony Mobile BRAVIA Engine asistat de modulul GPU DB8500, permit realizarea unor fotografii de inalta rezolutie 2592 x 1944 pixeli cu ajutorul multiplelor functii ce sunt prezente pe aparatele foto dedicate: Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, 3D sweep panorama, image stabilization.

Sony Xperia U permite personalizarea device-ului in functie de pripriile gusturi prin modificarea culotii benzii transparente din partea inferioara a carcasei. Memoria interna de 4GB, ce nu poate fi suplimentata cu card de memorie, iar la capitolul autonomie modelul se tine bine asigurand un timp de convorbire de pana la 6 ore.  Un capitol care  merita luat in seama este sunetul, tehnologia Sony 3D surround sound audio si xLoud, permite prin activarea DLNA conectarea la un sistem audio de inalta definitie prin conexiune wireless. Asteptam cu interes reactia pietei la acest model si data la care va fi comercializat.

One Comment

  1. Hola quisiera saber si me pueden ayudar para poder actualizar el sistema dispon de un xperia u que ya trate de hacerlo por medio de la compu y nadamas me quedo en el paso numero dos donde dice que desconecte el cable USB apague el telefono y vuelva a conectar el cable por ambas partes despues de 5 min. y de ahi no pasa nada les agradeceria su ayuda gracias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button