Sony Xperia M cel mai nou smartphone japonez middle class

Niponii de la Sony au preluat strategia de succes de la Samsung si au inceput sa lanseze noi modele fara prea multe diferente intre ele, insa datorita frecventei intre lansari, portofoliul creste simtitor si implicit si sansele de a se mentine in top 10 mondial tot mai stabil in care ocupa un onorant loc 9, dupa producatori consacrati ca Samsung, Apple, Nokia, ZTE, LG, etc.

Cel mai nou model anuntat de cei de la Sony este modelul Xperia M, un Android smartphone cu un display de 4” rezistent la zgarieturi si care se adreseaza mai ales clientilor de clasa medie. Modelul este conceput pe o platforma cu un chipset¬†Qualcomm Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227, cu un procesor Dual Core Krait tactat la 1GHz iar grafica este asigurata de un modul Adreno 305 si asistat de o memorie RAM de 1GB poate rula fara probleme aplicatiile preferate si cele mai apreciate jocuri.

Memoria interna de 4GB poate fi marita prin intermediul unui card microSD de pana la 32GB iar capitolul multimedia este asigurat de camera foto de 5MP cu buton dedicat, echipata cu HDR si un senzor dedicat Exmor RS care poate inregistra la calitate HD 720p cu 30fps. Conectivitatea este completa nelipsind Wi-Fi, Bluetooth, HSDPA sau NFC cu functia proprie “One Touch”.¬†¬†Autonomia este furnizata de un acumulator de 175omAh ce poate asigura aproximativ 9 ore de comunicare cu cei dragi si pana la 450 de ore de stand-by. Sony Xperia M va fi disponibil si in varianta Dual SIM si va putea fi gasit in magazine in undeva in toamna acestui an.