SONYWhat's New

Sony Xperia I1 un telefon cu o camera de 20 megapixeli?

De curand se zvoneste ca Sony pregateste pentru lansare Xperia Z Ultra, un masiv hibrid smartphone / tableta de 6,4-inchi, dar o noua scurgere de informatii arata ca Sony ar putea avea un alt dispozitiv la fel de interesant in lucru, in prezent cunoscut sub numele de Xperia I1. Scurgerea vine de la un site brazilian TechTudo, si arata o imagine de trei dispozitive Sony. Pe dreapta este Xperia ZL, pe stanga noul Xperia Z Ultra, iar in mijloc Xperia I1.
xperia-i1-leak
Se pare ca, punctul de atractie al dispozitivului I1 va fi o camera monstru de 20 megapixeli, mai mare decat orice a lansat anterior compania. Judecand dupa imagine, ecranul va masura undeva intre telefoanele cu care suntem deja familiarizati, asa ca, probabil va avea 5,3 inchi sau 5,5 inchi.

In trecut, se zvoneste ca aceasta camera a telefonului de sus a fost divulgata sub numele de cod Honami, si a fost legata de un ecran de 5 inch. Alte caracteristici posibile includ procesor Snapdragon 800 (care e intalnit la Z Ultra) si un amplificator Walkman. Scurgerile s-au referit deasemeni atat la o lampa xenon, cat si un blitz dual-LED ce probabil va insoti camera cu lentile Carl Zeiss.

In cazul in care scurgerile de informatii sunt corecte, iar Xperia I1 va fi lansant in curand, atunci Sony se alatura listei tot mai mari de producatori ce produc telefoane cu camera high-end din acest an. Nokia are mai multe deja, si este de asteptat de a introduce cele mai bune telefoane cu camera cu Lumia 1020 in luna iulie, in timp ce Samsung a dotat Galaxy S4 Zoom cu un zoom optic de 10x la pentru a face un hibrid intre camera adevarata / telefon. Intrebarea este, daca o camera de 20 megapixeli va fi suficient pentru ca aceasta sa concureze cu cele doua?

Oricum lucrurile mai trebuie lasate sa se coaca cu Xperia I1, si credem ca dispozitivul isi va face debutul la Salonul IFA din septembrie, unde ar putea merge bara la bara cu Samsung Galaxy Note 3.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Bravia tubuh office xxx, xpediu pra botar no cu, Telefone 20megapixels, بورنو.ايسراي, Telefon sony ราค่าโทรศัทพ์, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/android-software/1/?fi=43,
Back to top button
Close