Android @GoogleMobile AppsSONY

Sony Xperia E incheie un an de exceptie pentru japonezii de la Sony

Sony se poate lauda in acest an cu o revenire in topul celor mai apreciate branduri, dupa despartirea de Ericsson din ianuarie 2011. Seria Xperia preluata de la Sony Ericsson a devenit aproape brand alaturi de Sony, iar gama larga de modele acopera toate segmentele de clienti si face din Sony un concurent serios pentru gigantii din top: Samsung, Apple, Nokia. Noul Sony Xperia E este ultimul din gama Xperia si va fi modelul care va deschide anul 2013, urmeaza trendul impus si de alti producatori si lanseaza in paralel versiuni single si Dual SIM.

Noul Xperia E are un display TFT capacitiv de 3,5” cu rezolutii de 320×480 pixeli si o concentratie de 165 de pixeli dispusi pe un patrat de 1 inch. Xperia E ruleaza versiuni de Android (v4.1 Jelly Bean pentru varianta single SIM si v4.0.4. Ice Cream Sandwich pentru versiunea Dual SIM), pe o platforma Qualcomm MSM7227A Snapdragon cu un procesor Cortex A5 de 1GHz si un GPU Adreno 200 ce poate rula aplicatiile multimedia preferate ajutat si de o memorie RAM de 512MB. Capacitatea de stocare interna de 4GB (2GB disponibili pentru aplicatii) poate fi extinsa prin intermediul slotului de card microSD pana la valoarea de 32GB si poate stoca toate pozelele, muzica si filmele preferate. Camera de 3,15MP este modesta si permite realizarea de fotografii cu cei dragi la rezolutii de pana la  2048×1536 pixeli si capturi video de calitate maxim VGA (800×600). Noul Sony Xperia E va fi disponibil in 3 variante de culori: black, pink si white, pentru a satisface gusturile cat mai multor utilizatori.

Desi este un model middle class, noul Xperia E iese in evidenta cu cateva functii dintre care amintim: HD Voice ce atenueaza zgomotul ambiental furnizand interlocutorului un sunet de calitate in tompul convorbirilor, modul Sleep ce asigura un consum minim in perioada de stand-by si implicit o autonomie simtitor ridicata si nu in ultimul rand aplicatia Walkman (preluata de la seria W de la Sony Ericsson) care prin  tehnologia audio xLOUD, sunetul 3D Surround si egalizator inclus, asigura un sunte de calitate atunci cand ascultam melodiile preferate

Leave a Reply

Back to top button