Sony pregateste lansarea unui smartphone de doar 6.4 mm grosime

Conform unui teaser postat recent de compania Sony, aceasta se pare ca se pregateste sa lanseze in cadrul expozitiei IFA ce va avea loc saptamana aceasta (3 septembrie) la Berlin, trei noi dispozitive mobile din gama Xperia, cel mai probabil acestea fiind Xperia Z3, Xperia Z3 Compact si Xperia Z3 Tablet Compact.

La doar cateva zile dupa postarea respectivului teaser, Sony vine cu o noua imagine,postata pe Twitter, menita sa creasca curiozitatea publicului, aceasta facand referire la lansarea unui dispozitiv mobil cu o grosime de doar 6.4 mm.

Cel mai probabil, misteriosul dispozitiv va fi urmatorul handset mini din seria Xperia, si anume Xperia Z3 Compact, despre care pana acum se cunosc informatii destul de putine (si neconfirmate), cum ar fi faptul ca va fi un telefon rezistent la apa si praf, si va dispune de cateva specificatii interesante: display Full HD de 4.6 inci, procesor Snapdragon 801, 3 GB de RAM, camera principala de 20.7 MP si 16 GB spatiu de stocare intern. Mai multe informatii despre smartphone-ul Sony de 6.4 mm grosime, dar si despre cele trei dispozitive Xperia ce urmeaza sa fie lansate vom afla pe data de 3 septembrie.