Downloads

Sony Ericsson ELM – Black Theme (Download Theme)

ELM este un de clasa medie, care se bucura de o foarte mare popularitate. Un telefon usor, fiabil, cu multe posibilitati de conexiune Internet, oferind suport 3G si WI-FI.

Telefonul vine cu cateva teme grafice (ELM Themes) preinstalate si inca doua, trei care se pot descarca foarte usor folosind meniul . In plus va oferim posibilitatea de downloada si instala o tema pe fond negru, foarte sobra.

Sony Ericsson ELM Black Floral Theme, este o tema de ELM foarte bine primita de fanii nuantelor de negru si de cei care doresc un display mai sobru.

Black_Floral

Download Black Sony Ericsson ELM Theme:

Pentru a instala aceasta tema, este suficient sa descarcati arhova de mai sus si sa copiati fisierul .thm din interiorul arhivei, pe card-ul de memorie sau direct pe memoria telefonului. Selectati tema din meniu pentru activare.

suporta numeroase aplicatii, jocuri, teme, imagini de fundal, wallpapere, browsere pentru Internet si programe de Yahoo! Messenger Mobile:

Telefonul se gaseste de cateva luni in ofera Orange, fiind “online star” de aproape doua luni. Pretul la abonament sau la prelungirea unui abonament Orange, fiind unul destul de accesibil.

Am avut si ne-am jucat cateva zile pe acest telefon. Ce am remarcat cel mai mult la Sony Ericsson ELM este forma putin curbata a capacului de pe spate. Atipic pentru un telefon mobil. Claritatea redarii sunetului si a display-ului sunt inca doua elemente care ne-au surprins placut.

Tags

3 Comments

  1. Impossible de recevoir ma messagerie email sur mon portable. Que dois je faire? Merci. Salutations

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
que juegos descargar para un sony ericsson eml, tema hitam se j108i, تنزيل العاب سوني رياكسون, aplikasi Hp sony ericsson j10i2, duvar kahıdı indir nokla 303 lndır, tema sony ericson j10i2, Dawnload zvono sony erikson, Tema sony ericsson elm, Yahoo messenger for elm, knapa thema se j108i susah di pasangkan, Meesenger do pobrania, Download tema lubang hitam sony ericsson java, motyw do elma, J108i se thm., Tema samsung galaxy untuk hp sony ericsson, ثيمات موبايل سوني اركسن elm, update.lgmobile.com, Sony ericsson siyah tema, download+tema+keren+SE.thm, mobile download themes j108i sony ericsson,
Back to top button
Close