Downloads

Sony Ericsson ELM – Black Theme (Download Theme)

ELM este un de clasa medie, care se bucura de o foarte mare popularitate. Un telefon usor, fiabil, cu multe posibilitati de conexiune Internet, oferind suport 3G si WI-FI.

Telefonul vine cu cateva teme grafice (ELM Themes) preinstalate si inca doua, trei care se pot descarca foarte usor folosind meniul . In plus va oferim posibilitatea de downloada si instala o tema pe fond negru, foarte sobra.

Sony Ericsson ELM Black Floral Theme, este o tema de ELM foarte bine primita de fanii nuantelor de negru si de cei care doresc un display mai sobru.

Black_Floral

Download Black Sony Ericsson ELM Theme:

Pentru a instala aceasta tema, este suficient sa descarcati arhova de mai sus si sa copiati fisierul .thm din interiorul arhivei, pe card-ul de memorie sau direct pe memoria telefonului. Selectati tema din meniu pentru activare.

suporta numeroase aplicatii, jocuri, teme, imagini de fundal, wallpapere, browsere pentru Internet si programe de Yahoo! Messenger Mobile:

Telefonul se gaseste de cateva luni in ofera Orange, fiind “online star” de aproape doua luni. Pretul la abonament sau la prelungirea unui abonament Orange, fiind unul destul de accesibil.

Am avut si ne-am jucat cateva zile pe acest telefon. Ce am remarcat cel mai mult la Sony Ericsson ELM este forma putin curbata a capacului de pe spate. Atipic pentru un telefon mobil. Claritatea redarii sunetului si a display-ului sunt inca doua elemente care ne-au surprins placut.

Tags

3 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tải blacktheme cho sony , темы для сони эриксон j108i скачать бесплатно, hareketlı 303 nokia tema yükleme, nowoczesne motywy sony elm download, Free theme compatible for Sony Ericsson J108i/J108a, temas negros para erixon, sonybrest ring tone, Aplicati pentru elm ericsson, Motywy na se pobierz, sony ericsson elm theme centre, Aplikacje na se elm za free, application pour cedar j108i, ثيمات موبايل سوني اركسن elm, Theme de telefon, tema hape sony ericsson galaksi, nokia 303 canli duvar kagidi, kam skopirovat theme do smartphonu?, Window phone tema se.thm, whatsapp untuk ericsson j108i, Je veux le code pour activer le circuit de charge de mon téléphone samsung s3350,
Back to top button
Close