SONYWhat's New

Sony a anuntat noul super-smartphone Xperia Z1 Compact

Sony a anuntat ieri in cadrul conferintei CES (Consumer Electronics Show) noul smartphone Xperia Z1 Compact, un dispozitiv de dimensiuni reduse, dar cu specificatii hardware promitatoare.

Sony_Xperia_Z1_Compact

Xperia Z1 Compact are display Triluminous, de doar 4.3 inci si cu rezolutie Full HD si dispune de un procesor puternic, Qualcomm Snapdragon 800 quad-core de 2.2 GHz, camera de 20.7 megapixeli cu senzor Exmor RS, 2 GB RAM, baterie de 2300 mAh, 16 GB spatiu de stocare intern (cu posibilitate de extindere prin micro SD pana la 64 GB), NFC si suport pentru retele 4G LTE. In plus, smartphone-ul este dotat si cu X-Reality si renumitul Sony Mobile Brivia Engine 2.

Pentru fanii dispozitivelor Sony Xperia, compania a lansat si un video oficial in care sunt detaliate toate feature-urile importante ale smartphone-ului Xperia Z1 Compact.

Dispozitivul, cu carcasa de aluminiu si sticla rezistenta la apa, praf si zgarieturi, este disponibil in patru culori, si anume negru, alb, roz si galben si vine la pachet cu sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Leave a Reply

Back to top button