HUAWEIWhat's New

Smartphone-ul Honor 4X anuntat oficial de Huawei

Una dintre cele mai de succes companii producatoare de dispozitive mobile din China, Huawei, a anuntat astazi oficial lansarea unui nou smartphone mid-range, si anume Honor 4X.

Huawei-Honor-4X

Configuratia Honor 4X nu este o surpriza pentru public, avand in vedere ca in ultima vreme au fost publicate pe internet mai multe leak-uri si tease-uri despre acesta, printre specificatiile terminalului fiind incluse urmatoarele: display HD de 5.5 inci cu rezolutie 1280 x 720, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 cu arhitectura pe 64-biti si frecventa de 1.2 GHz, 2 GB RAM, camera principala de 13 MP cu senzor Sony si apertura f/2.0, camera frontala de 5 MP, 8 GB spatiu de stocare intern cu posibilitate de extindere prin microSD, baterie de 3000 mAh si suport pentru conectivitate LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 si GPS. Dispozitivul dispune si de suport dual-SIM si ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat cu interfata EMUI 3.0 inspirata din Android Lollipop.

In ceea ce priveste disponibilitatea Honor 4X in afara Chinei, aceasta nu a fost anuntata inca de Huawei, insa stim deja ca pretul smartphone-ului va fi unul destul de avantajos pentru configuratia sa, si anume de doar 212$.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
अन्य मोबाइल में सैमसंग z4 समर्थन क्षुधा, programi za telefon honor 4x, cat saptbeyar.com, huewei honer.com4x, huawei honor 4x motyw , saptbeyar chaina, Honor 4x theam for java, ww in saptbeyar download , nya saptbeyar, honor 4x ár, theme saptbeyar, www.saptbeyar dawanlod.com, Www.saptbeyar.com, huawei honor 4x cijena hr, huawei honor 4xцена в китае, honor 4X firmware download, saptbeyar, huawei honor 4x theme download,
Back to top button
Close