FacebookMobile AppsWhat's New

Smartphone-ul Facebook va fi lansat in 2013 in colaborare cu HTC

Dupa ce au cucerit piata publicitara cu celebra retea de socializare Facebook, gigantul american incearca sa atraga agentiile de publicitate si pe piata mobilelor. Astfel deoarece aproape o jumatate de miliard de utilizatori acceseaza Facebook de pe mobil dezvoltatorii de la Facebook s-au hotarat sa puna bazele realizarii unui smartphone propriu care sa fie pe placul milioanelor de fani Facebook. Noul model va fi realizat in colaborare cu taiwanezii de la HTC si va fi dotat cu un sistem de operare propriu (cu toate ca cel mai probabil va fi o versiune de Android)ce va avea integrate si aplicatiile Facebook si astfel sa intre pe uriasa piata a smartphone-urilor din care se doreste sa aduca noi venituri de vanzari de aplicatii, telefoane si publicitate. Noul smartphone Facebook nu-i va lipsi cu siguranta functii de baza pe smartphone-urile actuale din care enumeram: camera 8MP cu posibilitate de postare instant a fotografiilor create, transmisii de date la viteze 3G sau chiar LTE, spatiu de stocare cativa GB si un display de minim 4”.

Noul telefon Facebook este in teste si se dorea a fi lansat la sfarsitul acestui an, insa datorita contextului economic actual si a conditiilor impuse de colaboratorul sau, HTC, care trebuie sa se ocupe si de lansarea modelelor proprii, s-a hotarat lansarea noului gadget in vara anului viitor, timp in care sa aduca noi tehnologii si sa elimine eventualele probleme inerente la lansarea oricarui pordus nou. Cu aceasta ocazie Facebook isi face simtita prezenta si pe imensa piata a telefoanelor mobile cu avantajele si dezavantajele ei si promite a fi un actor care va conta pe piata telecom mondiala in viitorul apropiat.

3 Comments

  1. hola amigos tengo un cel lg-c305 y no puedo bajrle el wasap como puedo hacerlo y facebook me podrian ayudar en eso porfa se los agradeceria mucho

Leave a Reply

Back to top button