Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Share Documents & New Emoji Chat Icons – Noi functii adaugate pe aplicatia WhatsApp pentru iOS si Android

Cel mai nou update al aplicatiei WhatsApp a venit cu o noutate mult asteptata de toti utilizatorii de Android si iOS (iPhone).
Odata cu cea mai recenta versiune de WhatsApp, s-a introdus posibilitatea de a trimite si vizualiza documente PDF direct din aplicatie. Pana acum aplicatia nu permitea decat trimiterea de poze si filmulete, contacte si locatie, iar cine dorea dorea sa trimita documente de pe telefonul mobil era nevoit sa foloseasca atasamentele in e-mail sau alte cai de transfer documente.

WhatsApp PDF

Cum putem trimite fisiere PDF folosind aplicatia WhatsApp

Este cat se poate de simplu. In fereastra de conversatie, in partea de sus unde este si optiunea de initiere apel voce, apare o agrafa care daca o deschidem ne ofera o lista de optiuni pentru partajare. Share.

Iata cum arata optiunea de share documents pe WhatsApp pentru Android

WhatsApp-Share-Files-Android

Utilizatorii de iOS (iPhone, iPad) au aceasta optiune in meniul care se deschide in partea de jos a zonei de introducere text (semnul rotund cu sageata in sus).

IMG_0134

Aceasta actualizare vine dupa ce in urma cu o saptamana un alt update al aplicatiei WhatsApp a adus un nou set de 100 de iconite chat. WhatsApp Emoji chat icons.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
CEP SEKSİ DUVAR KAĞITLARI, download winamp pt telefon samsung, tlg jeux java, asculta manele gratis, تحميل تطبيق ألعاب mobile Sony ericsson w910, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, baixar jogo do ben 10 java, Wifi ke stazeni do mobilu samsung gt-s5230, εικονα καλουντος και εφαρμογη, ดาวโหลดร้านค้า, kody do telefonu samsung, تطبيقات موبايل Lg A290, download bbm for sej108i, samsung s5610 hasło fabryczne, Juegos de wwe 2009 Para blackberry Alcatel, Java hri mini oper, aktualizacja java na telefon samsung s 5610, kaip atnaujinti whats app, whatsapp for sony ericsson j108i, Descargar juego de bomberman java para sony ericsson,
Back to top button
Close