Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Share Documents & New Emoji Chat Icons – Noi functii adaugate pe aplicatia WhatsApp pentru iOS si Android

Cel mai nou update al aplicatiei WhatsApp a venit cu o noutate mult asteptata de toti utilizatorii de Android si iOS (iPhone).
Odata cu cea mai recenta versiune de WhatsApp, s-a introdus posibilitatea de a trimite si vizualiza documente PDF direct din aplicatie. Pana acum aplicatia nu permitea decat trimiterea de poze si filmulete, contacte si locatie, iar cine dorea dorea sa trimita documente de pe telefonul mobil era nevoit sa foloseasca atasamentele in e-mail sau alte cai de transfer documente.

WhatsApp PDF

Cum putem trimite fisiere PDF folosind aplicatia WhatsApp

Este cat se poate de simplu. In fereastra de conversatie, in partea de sus unde este si optiunea de initiere apel voce, apare o agrafa care daca o deschidem ne ofera o lista de optiuni pentru partajare. Share.

Iata cum arata optiunea de share documents pe WhatsApp pentru Android

WhatsApp-Share-Files-Android

Utilizatorii de iOS (iPhone, iPad) au aceasta optiune in meniul care se deschide in partea de jos a zonei de introducere text (semnul rotund cu sageata in sus).

IMG_0134

Aceasta actualizare vine dupa ce in urma cu o saptamana un alt update al aplicatiei WhatsApp a adus un nou set de 100 de iconite chat. WhatsApp Emoji chat icons.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Play stor à télécharger pour sony ericsson k810i, kaip atnaujinti whatsapp, whatsapp aktualizirane, Nainstalovat android LG t585, tlg jeux java, samsung telefon güncelleme sifresi, تحميل تطبيق ألعاب mobile Sony ericsson w910, Descargar juego de bomberman java para sony ericsson, samsung s5610 hasło fabryczne, Telecharger street fighter pour E250, ketomob العاب موبايل تحميل, les themes heur clok de mobil, Game java yang baru ditambahkan, download game block'd gratis, asculta manele gratis, aplikasi sony ericsson j108i, Actualización Del Software Lg Gs290, volum sunet telefon samsung gt, ดาวโหลดร้านค้า, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें,
Back to top button
Close