Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Share Documents & New Emoji Chat Icons – Noi functii adaugate pe aplicatia WhatsApp pentru iOS si Android

Cel mai nou update al aplicatiei WhatsApp a venit cu o noutate mult asteptata de toti utilizatorii de Android si iOS (iPhone).
Odata cu cea mai recenta versiune de WhatsApp, s-a introdus posibilitatea de a trimite si vizualiza documente PDF direct din aplicatie. Pana acum aplicatia nu permitea decat trimiterea de poze si filmulete, contacte si locatie, iar cine dorea dorea sa trimita documente de pe telefonul mobil era nevoit sa foloseasca atasamentele in e-mail sau alte cai de transfer documente.

WhatsApp PDF

Cum putem trimite fisiere PDF folosind aplicatia WhatsApp

Este cat se poate de simplu. In fereastra de conversatie, in partea de sus unde este si optiunea de initiere apel voce, apare o agrafa care daca o deschidem ne ofera o lista de optiuni pentru partajare. Share.

Iata cum arata optiunea de share documents pe WhatsApp pentru Android

WhatsApp-Share-Files-Android

Utilizatorii de iOS (iPhone, iPad) au aceasta optiune in meniul care se deschide in partea de jos a zonei de introducere text (semnul rotund cu sageata in sus).

IMG_0134

Aceasta actualizare vine dupa ce in urma cu o saptamana un alt update al aplicatiei WhatsApp a adus un nou set de 100 de iconite chat. WhatsApp Emoji chat icons.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Descargar juego de bomberman java para sony ericsson, download game block'd gratis, unduh games spiderman hp sony ericsson s500, download game java perang militer, Wifi ke stazeni do mobilu samsung gt-s5230, kaip atnaujinti whatsapp, تطبيقات موبايل Lg A290, تحميل تطبيق ألعاب mobile Sony ericsson w910, telecharger theme lg ku990i mobile9, εικονα καλουντος και εφαρμογη, Juegos de wwe 2009 Para blackberry Alcatel, aktualizacja java na telefon samsung s 5610, tastatura emoji samsung, โหลดร้านค้าของNOKIA, mango dainos parsisiust nemuokamai.lt., asculta manele gratis, volum sunet telefon samsung gt, تحميل العاب lg t585, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, Motywy samsung U700,
Back to top button
Close