Android @GoogleAndroid AppsDownloadsiOS @AppleiOS AppsMobile Apps

Share Documents & New Emoji Chat Icons – Noi functii adaugate pe aplicatia WhatsApp pentru iOS si Android

Cel mai nou update al aplicatiei WhatsApp a venit cu o noutate mult asteptata de toti utilizatorii de Android si iOS (iPhone).
Odata cu cea mai recenta versiune de WhatsApp, s-a introdus posibilitatea de a trimite si vizualiza documente PDF direct din aplicatie. Pana acum aplicatia nu permitea decat trimiterea de poze si filmulete, contacte si locatie, iar cine dorea dorea sa trimita documente de pe telefonul mobil era nevoit sa foloseasca atasamentele in e-mail sau alte cai de transfer documente.

WhatsApp PDF

Cum putem trimite fisiere PDF folosind aplicatia WhatsApp

Este cat se poate de simplu. In fereastra de conversatie, in partea de sus unde este si optiunea de initiere apel voce, apare o agrafa care daca o deschidem ne ofera o lista de optiuni pentru partajare. Share.

Iata cum arata optiunea de share documents pe WhatsApp pentru Android

WhatsApp-Share-Files-Android

Utilizatorii de iOS (iPhone, iPad) au aceasta optiune in meniul care se deschide in partea de jos a zonei de introducere text (semnul rotund cu sageata in sus).

IMG_0134

Aceasta actualizare vine dupa ce in urma cu o saptamana un alt update al aplicatiei WhatsApp a adus un nou set de 100 de iconite chat. WhatsApp Emoji chat icons.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
jeux java street fighter, update.lgmobile.com, SAMSUNG GT C3510 MOBILE PHONE IÇIN AYARLARİ YÜKLE, download game java perang militer, download winamp pt telefon samsung, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, aplikasi sony ericsson j108i, تحميل تطبيق ألعاب mobile Sony ericsson w910, Java hri mini oper, unduh games spiderman hp sony ericsson s500, download bbm for sej108i, whatsapp atnaujinimas, تحميل العاب lg t585, samsung telefon güncelleme sifresi, ketomob العاب موبايل تحميل, baixar jogo do ben 10 java, kaip atnaujinti whats app, whatsapp LG telefonui, mango dainos parsisiust nemuokamai.lt., εικονα καλουντος και εφαρμογη,
Back to top button
Close