Home / ANDROID - GOOGLE / Seteaza Aplicatii Default in Android

Seteaza Aplicatii Default in Android

Atunci cand deschidem un link catre o pagina web sau catre un flux de stiri (RSS feed), de cele mai multe ori se deschide o fereastra in pop-up care ne intreaba cu ce aplicatie dorim sa deschidem link-ul respectiv. Daca folosim o aplicatie specifica de fiecare data cand deschidem un link web de exemplu, atunci putem sa ne setam ca acea aplicatie sa se deschida automat, fara sa mai fim intrebati de fiecare data.

Iata cum putem seta o aplicatie default pe .

1. Apasm pe butonul "Settings" din home screen menu.

settings

2. Mergem si selectam "Applications"

Apps

3. Selectam "Manage Applications".

Manage Apps Android

4. In manage Application putem alege aplicatiile care ruleaza si cele descarcate. Pentru acest tutorial vom alege SENSE pentru ca este setat implicit pe aproape HTC.

HTC Sense

5. Dupa ce mergem pe aplicaie, HTC Sense in cazul nostru, se va deschide detalii pentru aplicatie. Aici va trebui sa apasam butonul "Force Stop".

Force Stop HTC SENSE

6. Pe acelasi ecran o sa apara mai jos butonul "Clear Defaults". Apasati pe acest buton pentru a strege lista de programe default.

8-Clear-Defaults

9. Acum, cand deschideti un fisier / flux news, o sa va intrebe cu ce aplicatie doriti sa se deschida. Selectati aplicatia si bifati ca aplicatie default. Use by default for this action.

use by default

In acest fel puteti seta aplicatii default pentru a deschide un anumit timp de fisiere. Daca aveti mai multe music playere instalate si doriti ca fisierele mp3 sa fie deschise de un anumit player fara sa mai apara fereastra in care sa fiti intrebat ce player doriti sa folositi, puteti folosi aceasta metoda pentru a seta o aplicatie implicita care sa deschida imediat fisierele .mp3.

2 comments

  1. configurazione samsunmobile android gt.15500

  2. am un telefon htc sense si vreau sa intru sa joc pe site-ul joci.ro si imi cere sa dezactivez pop up blockerul cum as putea face acest lucru? ma poate ajuta cineva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
setare player video implicit android, jak nastavit hlavní přehrávač android , cum dezactivez popup blockerul pe tableta samsung?, vælge standardprogram samsung s4, zmena predvolenej aplikacie android, ange program standard, ברירת מחדל לפתיחת קובץ אנדרואיד, Ako nastavit v tablete otvaranie aplikacii, איך מבטלים פתיחת קובץ באפליקציה מסויימת באנדרואיד כברירת מחדל, איך משנים הגדרות ברירת מחדל בגלקסי 4, ponnahdusikkuna esto android, ändra standardprogram samsung galaxy s3, galaxy s2 alapértelmezett alkalmazás, cum dezactivez popup blokerul pe tableta samsung?, lägga till standardprogram samsung s3, ställa in standardprogram android, sluchadla predvolene aplikácie Samsung, ändra vilket program som öppnar fil Android, setare default android, samsung predvolene aplikacie,
RomanianEnglishFrenchGermanItalianSpanishPortugueseHindiDanishArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDutchEstonianFinnishGreekHebrewHungarianIndonesianIrishJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishRussianSerbianSlovakSlovenianSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese