iOS @AppleiOS AppsiOS GamesiOS NewsiPhoneWhat's New

Senzorii 3D, punctul forte al iPhone 8

iPhone 8 va fi lansat anul acesta cu o serie intreaga de functii noi, dar in centrul acestora ar urma sa stea senzorii 3D pe care cei de la Apple ar vrea sa ii introduca. Acestea vor fi combinati si cu o noua camera frontala. Realitatea augmentata pare sa fie in centrul procesului de dezvoltare al iPhone 8, iar acesti senzori 3D vor facilitea implementarea acestei tehnologii in terminal.

Apple are nevoie de acesti senzori 3D pentru ca iPhone 8 sa poata percepe mult mai clar obiectele din jurul nostru, dar si adancimea acestora in raport cu terenul, sau alte obiecte, din preajma noastra. Detalii despre posibilele aplicatii ale iPhone 8 care ar urma sa beneficieze de pe urma acestor senzori 3D nu exista, dar probabil cele pentru camera si harti vor fi in prim-plan. In acestea compania Apple ne poate oferi o gama foarte variata de functii interesante de care sa ne putem bucura dupa achizitionarea iPhone 8 de la compania americana pentru utilizare. Folosind acesti senzori 3D, iPhone 8 va putea crea si harti 3D virtuale ale mediului inconjurator, iar pentru realitate augmentata aceste functii sunt esentiale. Practic, Apple vrea sa ne permita sa utilizam realitatea augmentata pentru a “vedea” lumea cu alti “ochi”, mai exact cei ai senzorilor 3D pe care iPhone 8 urmeaza sa-i aiba din 2017.

iPhone 8 este momentanin proces de dezvoltare de catre compania Apple, dar design-ul si functiile finale nu au fost deocamdata stabilite. Asadar, foarte multe s-ar putea schimba pana in momentul in care iPhone 8 va fi lansat, inclusiv senzorii 3D, dar acest lucru pare destul de putin probabil acum.

Leave a Reply

Back to top button