Android @GoogleBlackBerrySAMSUNGWhat's New

SecuTablet, o noua tableta de la BlackBerry, rezultata in urma parteneriatului cu Samsung si IBM

BlackBerry a lansat o noua tableta. Nu este vorba despre un alt PlayBook, singura sa tableta lansata pana in momentul de fata, ci despre SecuTablet. Aceasta este rezultatul unui parteneriat al companiei canadiene cu Samsung si IBM, fiind destinata companiilor care pun un mare accent pe securizarea datelor. Cu toate ca hardware-ul nu aduce nimic cu adevarat nou, dispozitivul fiind doar un simplu Galaxy Tab S 10.5, la capitolul software, BlackBerry a integrat propriul software pentru securitatea informatiilor importante, realizat de noua sa divizie Secusmart, alaturi de software realizat de IBM.

blackberrytablet

Primul indiciu care demonstreaza faptul ca SecuTablet nu este pentru utilizatorii obisnuiti este tocmai pretul prohibitiv. La 2.380 de dolari, aceasta tableta poate fi cea mai scumpa tableta pe care Samsung a produs-o pana in prezent. Superficial, diferenta de cost dintre un Galaxy Tab S obisnuit si SecuTablet este software-ul preinstalat de catre BlackBerry. Datele sunt criptate, iar accesul la ele se poate realiza fie prin intermediul amprentei vocale a utilizatorului, fie printr-un dispozitiv proprietar numit Secusmart Security Card.

Bineinteles ca tableta ofera in continuare aceeasi functionalitate obisnuita, alaturi de capabilitatile de securizare avansate. Toate aplicatiile normale de Android pot fi instalate, iar cei care le folosesc nu trebuie sa se ingrijoreze. Acestea ruleaza intr-un sandbox separat, care nu afecteaza datele protejate. Acest lucru este posibil datorita unui software realizat de IBM, care diferentiaza aplicatiile personale si informatiile lor de cele importante. Astfel de functii sunt clar orientate catre mediul corporate, unde scurgerile de informatii ar putea avea efecte negative pentru companii.

Dupa acest anunt putem observa in ce directie merge in continuare compania canadiana. In ciuda faptului ca SecuTablet este produs de Samsung si ca nu ruleaza BlackBerry OS, acesta este totusi un dispozitiv pe care doar o companie cu atat de multa experienta si traditie in mediul corporate precum BlackBerry l-ar putea realiza. Acum ramane de vazut daca si restul dispozitivelor sale de acest gen din viitor vor fi produse in parteneriat cu Samsung si IBM, alaturi de alti parteneri, sau daca se va intoarce la productia interna de hardware.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia.mobi/entry/van/main/701ا, تحميل تطبيقات للموبايل السامسونج, تحميل برامج تليفون سامسونج ستار s5282, samsung gt-s5610k telefon gizlilik, العاب من ‏mob.orgلتلفون ‏gt-s5282, mobiilimängud bada, igre za samsung softer, pou let, ﺗﺤﻤﻴﻞ ﺟﺎﻓﺎ 2015للهواتف سامسونغ, Samsung s3350 kodi, Titzen soft wear live wallpaper , تطبيقات سامسونج S5282, themes mobile samsung, http://nokia.mobi/entry/van/main/X7-00, скоро скачати безкоштовно ігри на самсунг телефон, jeux java assassin creed 2 samsung star, Tuning SAMSUNGA GT-C3350, net fabrika oyun pin kodu, digitalis ora letoltes a telefonra, telicharger Jeux andriod v4.1.2,
Back to top button
Close