Android @Google

Se zvoneste ca Motorola X nu e doar un telefon ci o noua gama de smartphone-uri

Despre misteriosul smartphone Motorola X au aparut o serie de zvonuri. Dar care sunt ultimile zvonuri legate de acesta?

Ei bine, este posibil ca acest nume de cod sa nu fie pentru un singur smartphone, ci mai degraba o gama de mai multe smartphone-uri. Se zvoneste deasemeni ca Google are in vedere cautarea unei alte linii de productie si e posibil introducerea unei linii de smartphone-uri Motorola X, dar la fel de posibil poate fi si Samsung Galaxy sau liniile lui LG Optimus. Aceasta linie de produse Motorola nu numai ca poate fi unificata, dar garanteaza, de asemeni, suport mai bun pentru clienti. De exemplu, primul telefon de la aceasta linie “X“, „va garanta cel putin o „versiune completa Android actualizata, dupa achizitionarea telefonului”, ce va si manipulata in mod direct de catre Google Motorola.

Dar, stirile nu se opresc aici! Zvonurile spun, de asemeni, ca aceasta noua linie “X” de telefoane va fi vanduta printr-un “magazin online necunoscut” – dar care aproape sigur indica faptul ca va fi vandut prin Play Store pentru clienti, ce va fi modul prin care vor fi vandute la preturi subventionate la fel ca Nexus 4, in scopul de a obtine dobanzi de la consumatori. Si in sfarsit, dispozitivul(ele) misterios va fi complet personalizabil, permitand alegerii culorii dispozitivului, memoriei RAM si a celei de stocare interna ce va fi complet configurabila.

Din nou, aceste lucruri sunt pure zvonuri si speculatii, dar inca nu putem stii, care este  directia potentiala in care Motorola o va lua.

Sursa: TalkAndroid

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x2-themes_3046/2/, http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-themes_4329/1/?st=2, themes mobile9 assobrado nokia x2, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x2-themes_3046/1/?fi=15, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-themes_4329/1/?fi=15, العاب سترتيجيا جافا تحميل داونلود لنوكيا سي 2,
Back to top button
Close