Android @GoogleAndroid Apps

ScreenPop Lockscreen Messenger, aplicatia care trimite poze fara a debloca telefonul

ScreenPop Lockscreen Messenger este o noua aplicatie gratuita care are la baza platforma soft Google Android si care este oferita de marele dezvoltator Locket.

1

Din punct de vedere al functionalitatii, ScreenPop Lockscreen Messenger reprezinta o aplicatie de mesagerie care le permite utilizatorilor sa distribuie mai rapid poze catre prieteni fara a debloca ecranul telefonului. Astfel incat, utilizatorii pot face o poza chiar si atunci cand telefonul este blocat, avand un buton dedicat pe ecran pentru camera foto. Dupa aceea, acestia au posibilitatea de a adauga pozelor diferite texte, desene sau “fete expresive” (“Emoticons“) pentru a le trimite prietenilor impreuna cu mesaje. Destinatarii vor putea vizualiza imaginile direct de pe ecranul blocat al telefonului, avand posibilitatea de a raspunde printr-un buton de tipul “like“. Pozele dispar de pe ecranul destinatarului in momentul in care acesta deblocheaza telefonul.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
google play mağzada java uyumlu opare mini indir, ﻻرسال رموز وجوه في هاتف سامسونغ, nokia.mobi/entry/van/main/c6-01, nokiaxxx.mobi/entry/van/main/701, nokia.mobi/entry/van/main/7سكسي اقزام01, nokia.mobi/enxnxxtry/van/main/700, go.storebi/entry/van/, jocuri pt nokia cu butoane craizy pinguin parti, برا مج nokla.mobi/entry/van/main/700, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/206, nokia.mobi/entry/van/main/701،, mariyo gems java dowanload free, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00جو جل , ry/van/main/700, nokia.mobعالت هيفاء وهبى/entry/van/main/500, http:ntry/van/main/700, nokia.mobi/entry/van/main/700 icin vattsap mesenger, nokia.mobi/entry/van/main/500, nokia.mobi/entry/van/main/700ي, karesh kendi 3 samsung game mp3,
Back to top button
Close