Android @GoogleAndroid Apps

ScreenPop Lockscreen Messenger, aplicatia care trimite poze fara a debloca telefonul

ScreenPop Lockscreen Messenger este o noua aplicatie gratuita care are la baza platforma soft Google Android si care este oferita de marele dezvoltator Locket.

1

Din punct de vedere al functionalitatii, ScreenPop Lockscreen Messenger reprezinta o aplicatie de mesagerie care le permite utilizatorilor sa distribuie mai rapid poze catre prieteni fara a debloca ecranul telefonului. Astfel incat, utilizatorii pot face o poza chiar si atunci cand telefonul este blocat, avand un buton dedicat pe ecran pentru camera foto. Dupa aceea, acestia au posibilitatea de a adauga pozelor diferite texte, desene sau “fete expresive” (“Emoticons“) pentru a le trimite prietenilor impreuna cu mesaje. Destinatarii vor putea vizualiza imaginile direct de pe ecranul blocat al telefonului, avand posibilitatea de a raspunde printr-un buton de tipul “like“. Pozele dispar de pe ecranul destinatarului in momentul in care acesta deblocheaza telefonul.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل كيبوردnokia.mobi/entry/van/main/603, Nokia 206 ücün oyun yükle opera mobil store, nokia.mobi/entry/vamn/main/701, برامج‏ ‏700NoklA, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00جو جل , x wnokia.mobi/entry/van/main/700 , ﻻرسال رموز وجوه في هاتف سامسونغ, nokia.mobi/entry/van/main/500تنزيل‏ ‏الواتس‏ ‏اب, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, صور وردnokia.mobi/entry/van/main/n8-00, فيسnokia.mobi/entry/van/main/700, nokia.mobi/entry/van/main/700ي, nokia.mobi/entry/van/main/700, nokia.mobi/entry/van/main/صورحسام ‏جنيد500, सैमसंग i9070 नए संस्करण को बदलने, http://nokia.mobi/entryù, nokia.mobi/entry/van/main/7سكسي اقزام01, nokia.mobi/entry/van/main/701, Opera mini mobil store yanlız nokia 206 için indir, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/video/C5-03,
Back to top button
Close