SAMSUNGWhat's New

Samsung Z, primul smartphone cu sistem de operare Tizen

Dupa luni intregi de speculatii, Samsung a lansat in sfarsit smartphone-ul Samsung Z, primul dispozitiv care va rula sistemul de operare propriu al companiei coreene, Tizen. Chiar daca Tizen este un sistem non-Android, interfata acestuia seamana izbitor de mult cu cea a sistemelor de pe seria de smartphone-uri Galaxy, putand fi confundat usor cu unul dintre flagship-urile companiei.

samsung-z-tizen

In ceea ce priveste specificatiile dispozitivului, acesta dispune de un ecran de 4.8 inci cu display HD AMOLED de 720p, procesor Qualcomm Snapdragon de 2.3 GHz, 2 GB RAM, camera principala de 8 MP si camera frontala de 2.1 MP, memorie de stocare interna de 16 GB (cu posibilitate de extindere prin microSD), baterie de 2600 mAh, tehnologie LTE si scanner pentru amprente.

Samsung Z cu Tizen va fi disponibil initial doar in Rusia (spre sfarsitul verii), iar momentan nu se cunoaste pretul pentru acest dispozitiv sau datele la care va ajunge si pe pietele din alte regiuni ale lumii. Samsung vede Rusia ca pe o piata de testare a dispozitivului, si spera ca in cativa ani Tizen sa devina la fel de popular ca sistemul de operare Android.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
क्षुधा tizen, mobailB9.com, samsung z kaina, tizen क्षुधा, samsung z ціна, baixar jogos para o tizen, Mobailb9, Download games hd for samsung z ,
Back to top button
Close