SAMSUNGWhat's New

Samsung va inceta producerea smartphone-ului Galaxy Alpha in 2015

La doar cateva luni de la lansarea smartphone-ului Galaxy Alpha, Samsung intentioneaza sa opreasca productia acestuia in favoarea unui model mid-range cu pret mai accesibil, si anume Galaxy A5, terminal lansat luna trecuta in China.

Samsung-Galaxy-Alphajpg

Chiar daca Galaxy Alpha se numara printre cele mai bune smartphone-uri produse de Samsung, si in ciuda faptului ca este cel mai frumos telefon lansat de compania sud-coreeana pana in prezent, motivul principal pentru care a fost luata decizia de a sista productia acestuia se pare ca este pretul destul de ridicat, care forta terminalul sa concureze impotriva unor smartphone-uri mai bine dotate, lansate de companii rivale. In plus, utilizatorii Galaxy Alpha s-au plans in numar destul de mare de autonomia bateriei, care este una foarte slaba.

galaxy-a5

Galaxy A5 va fi promovat oficial inca din luna ianuarie in diverse regiuni ale lumii, insa productia Galaxy Alpha nu va fi oprita imediat, Samsung planuind intai sa epuizeze stocul de materiale de productie pentru acesta. Prin inlocuirea Galaxy Alpha cu Galaxy A5, un terminal inclus in clasa mid-range, Samsung incearca sa recastige din popularitatea pierduta in ultimul an si sa reorganizeze structura diviziei de smartphone-uri, destul de slabita dupa esecul suferit cu flagship-ul Galaxy S5. Galaxy A5 are designul inspirat din cel al Galaxy Alpha, cu corpul subtire realizat din materiale de calitate cum ar fi metalul, insa specificatiile tehnice ale acestuia permite comercializarea terminalului la un pret mai accesibil, de aproximativ 360$.

Leave a Reply

Back to top button