SAMSUNGWhat's New

Samsung va anunta noul camera phone la sfarsitul lunii aprilie

Samsung a anuntat ca va tine un eveniment, numit Media Day, la sfarsitul lunii aprilie, in cadrul caruia se zvoneste ca va fi anuntat noul camera phone care va fi lansat de companie. Desi numele initial dat de media dispozitivului era Galaxy S5 Zoom (un sequel al primului camera phone Samsung, numit Galaxy S4 Zoom), sloganul Kapture the moment si invitatiile pentru eveniment sugereaza ca numele acestuia ar fi de fapt Galaxy K sau K Zoom.

samsung-media-day-event

Conform imaginilor aparute pe internet, noul camera phone arata similar cu Galaxy S4 Zoom, insa corpul dispozitivului este mult mai subtire si mai curbat decat cel al predecesorului sau. Iar specificatiile, desi nu sunt confirmate inca, includ un ecran de 4.8 inci cu display Super AMOLED de 720p, procesor cu sase nuclee Samsung Exynos 5 5260, 2GB de RAM, camera de 20 megapixeli cu zoom optic 10x si flash Xenon si camera frontala de 2 megapixeli. Galaxy K va rula (din cate se pare) Android 4.4.2 KitKat.

samsung-galaxy-k-camera-phone

Mai multe informatii despre noul Samsung camera phone (precum si confirmarea sau infirmarea celor aparute deja online) vor fi facute publice in timpul evenimentului Media Day tinut pe 29 aprile anul acesta la Singapore.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
كابتور للهواتفالنقالة, ابليكاسيون سامسونج,
Back to top button
Close